tiistai 1. tammikuuta 2013

Vuosi 2012

Vielä ei minulla alkuvuonna ollut blogia pystyssä mutta kaverin kanssa tehtiin vuoden 2012 suunnitelmia etenkin estepuolelle, ne saavutettiin ja paljon paljon muutakin. :)
Tarkemmin näihin tavoitteisiin, tai niihin mitä muistan niitä kun en kirjoittanut mihinkään ylös mut kyl mä ne jollain tavalla muistan.
Bea klassautuminen kumpaankiin eliittiin ja niin tapahtui syksyllä. :)
Jebo saada edes yksi klassaus keskivaikeesta ja tämähän ylitettiin niin että syksyllä jo pompittiin eliitissä, ylihienosti muutenkin meni poitsulla!
Nemo tyttären kani sillekkin et sais edes yhden klassauksen molemmista helpoista, tämähän ylittyi niin että Nemo hyppii kv:ssa ja on mutkassa/suorassa kerännyt yhden klassauksen ja jopa hyppi 1:seksi Parolassa kesällä...
Nemosta tuli myös isä kahdelle isolle poikueelle.

Muihin joista tehtiin tavoitteita ovat menehtyneet tai muuttanut uusiin koteihin.

Yleisesti kanit pysyis terveinä ja syntyisi terveitä poikasia, näyttelyistä ei tainnut olla mitään kummempaa että sais hyviä pisteitä hermeliinit.

Miten vuosi 2012 meni yleisesti....
Terveitä poikasia syntyis, osa tietty menehtyi mutta ei kokonaisia poikueita menehtynyt sekin on jo hienoa.
Hermut sai hyviä pisteitä ulkomuodosta pari kertaa käytiin BIS-pöydällä ja 1 sertikiin kerättiin.
Petissäkin käytiin ja niissä meni ihan hyvin muuten yleisesti kävin edellisisvuotisiin nähden todella vähän näyttelyissä, estekisoissa kävin sitäkin enemmän.
Huhtikuussa jouduin tekemään lopullisen päätöksen Vieterin ja Meikun suhteen kun molemmat sairastuivat pasteurellaan eikä lääkkeet auttanut kuin hetkellisesti. :(
Jimpe ja Nemi muuttivat uusiin koteihin kesäkuun/syksyn aikana.

Uusia kanejakin tuli Ruotsin puolelta sekä Suomen tietenkin. :D

Vuosia 2013:

Yleisesti vain en ala erittelee estepuppeleita, kunhan kaikilla menee hyvin esteillä ja mahdollisesti jotkut saavat edes sen yhden klassin keskivaikeissa.
Syntyy terveitä poikasia ja kanit pysyvät terveinä yleisesti.
Nemon ja Tassen kastroinnit menee hyvin ja he saavat tyttökaverit.
Eipä tässä kai muuta tule mieleen muuta kuin,


HYVÄÄ JA PAREMPAA UUTTA VUOTTA 2013!

Toivottaa Toiveen kanilan poppooEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!