torstai 2. elokuuta 2012

Poikasia ja kisailua

Hile sai 24.7, 4 poikasta päivällä 1 pikkuinen oli vielä syntynyt yöllä vessalaatikkoon se oli ikäväks menehtynyt luulin ensin et pesästä joku oli lähtenyt nisän mukana.
Pesästä löytyy 4 eriväriä 1 on ainakin luonnonharmaa muista en mene sanomaan mutta luonnonkeltainen, keltapunainen ja sit semmonen härö hopeaselkäinen poikanen joka ei ole lutino shadow näitten silmien avautumista odottelenkin et sit se selviikin. :D
Niin ja 2 tyttöä ja 2 poikaa siis pesästä löytyy. :)

Navi tuossa viime yönä teki pesän valmiiks oljista pesäkoppiin sil on reilu viikko viel aikaa, mut onhan niit jo odoteltukkin se on Navin viimeinen poikue sitten alkaa ansaittu mummoloma. :)

Sitten tättädää mihin muuhunkaan kuin estekisoihin!
Eka Turun 28.7 mukana oli Jebo, Bea, Nemo, Nelli, Nella, Tasse ja Lanja.
Tasse helppo mutka 2vp, hienosti poitsul meni jo toiset kisat vaikka välillä oltiin niin nenä kiinni nurmikossa että poitsun ajatukset herpaantui väliillä totaallisesti. :D
Nella hyppi helppo mutkaa 2vp kyllä otti nuppiin... kv suoraa sit 5vp, mut olihan se vaikeampikin kuin normaalisti.
Nelli kv suoraa 4vp tais mennä, hienosti ainakin yritti.
Nemo kv suoraa 2vp sijottui 2.... Kyll likka oli pienestään ylpeä. :p
Bea sitten vaikeeta suoraa typerästi 2vp...
Jebo vaikeaa suoraa 3vp...
Lanjan eka eliitti meni 6vp, hienosti yritti. :)

Sitten Parola 29.7 mukana Jebo, Bea ja Nemo.
Nemo kv mutkaa 0vp sijoitus EKA(!), oltiin kaverin kanssa "hiukan" hämillämme tuo kani jota ollaan AINA sanottu turhaakkeeksi niin meni ja voitti luokan. x)
Jebo vaikea suoraa 0vp sijoitus myös 1, hienon hieno täydellinen poitsu!
Jebo sai kiksejä radalla Hanna olikin "mikä tota kania vaivaa?" :D Eihä sille mitään voi jos joku tykkää niin paljon tuosta hommasta että saa kiksejä, se on vaan minusta ihanaa katseltavaa ei Bea tai ketään tuollaisia saa niinkuin Jebo. :)
Bea sitten meni vaikean suora 1vp sijoitus 3, mun hieno Bea mamma! :)

Seuraavat kisat on sitten Muhniemessä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!