keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Napanuorat katkastu....

Emojen ja poikien suhteen kun vihdoin kaikki menivät omiin häkkeihin, jota on pidempään pitänyt tehdä mutta koska siinä on se häkkien kasaaminen niin ei sitten "kerkiä". :D
Mutta tosiaan emojen tykö jäi vain tytöt, pojat oli ilmiselvästi vielä napanuorassa kiinni kun olivat niin "mammanpoikia" että halusivat maitoa, tytöt taas ei niinkään paitsi kun huomaa että emo imettää niin silloin tottakai piti kanssa mennä mutta muuten eivät tunnu kaipaavan niinkuin pojat!
Joten nyt loppui myös mammojen imettäminen kun ei ole pojat pyytämässä tissiä.

Olihan se muutenkin aika kun Nellan pojilla ikää on 14vko ja Nellin ja Bean 11vko, mutta mitään ei ole vielä laskeutunut ja eikä poikia kiinostanut kuin emon maito jos totta puhutaan. :D
Eilen naureskelin kun Nelli imetti sen poikaa ja putsaili hanuria, siis jo sen poitsun koko on hurja niin vielä huvittavampaa on ku se makaa mamman mahanalla ja hirvee lutkutus kävi, siinä vaihteli nisää sitten kun taas Nellin likka hengaili muualla ennen kuin huomasi minut ja ku huomasi että veli saa maitoa niin tahto kanssa.

Bean poitsu sitten syksyllä muuttaa takaisin emon ja siskon tykö kun se on kastroitu, ellen nyt päätä että tarviin sitä johonkin mut uskonpa etten ei mulla sille naarasta ole mutta jos jotain kiinostaa hurmaava puolluppa poitsua käyttää syksyllä niin saa hihkasta vielähän se ei astu ketään kun itsekkin niin vaavi mutta syksyllä tosiaan jos jotain kiinostaa niin saa kysyä vielä syksyllä siitä mainitsen sitten kun on aika kastroinnin. :)

Vielä Nellan mussu pojat kaipaa omaa kotia lisätietoa löytyy kotisivuiltani! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!