keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kuulumisia

Olin 5pvä sunnuntaina Palojoella Mirkan epävirallisissa estekisoissa. :)
Mukana olivat Amos, Tasse, Qvikka ja Nemo.
Kaikilla meni ihan mukavasta, Qvikka hyppi pitkääään tauon jälkeen.
Aloitin sen kanssa ihan muistutus mielessä helposta ja kv:sta, niitä meni ihan mukavasti.
Kisojen jälkeen sitten treenailtiin korkeampia ja meni myös ihan mukavasti, aloitan kuitenki virallisissa estekisoissa ensin luokan ulkopuolisena, vähän niinkuin lisää muistutus mielessä että muistuu mitä on tulossa eliittiä kun tuo ei ole tainnut koskaan hyppiä vaikka klassautui todella nopeasti eliittiin ollessa vain 10kk vanha.
Amos taas meni ihan ok:sti se tuntuu inhoovan helppoja esteitä, mutta kun kaverini kokeili mun ollessa ihan kauhuissani kv:ta niin mitä herra tekee tykittää ihan huolella!
Mutta kyllä sieltä helposta pitäisi kuitenkin klassautua ulos ennen kuin pääsee ihan virallisiin hyppimään korkeampia.
Tasse oli muistuttamassa miten esteiden yli mennään ja hyvin meni, kv:ta meni todella hienosti kumpa virallisissakin menisi niin...
Nemo taas oli myös muistuttamassa ja Paula sai samalla harjoitella Nemon ohjaamista ja tais se oikea tyyli löytyä kuulema itse en sitä nähnyt, mut millä tyylillä Nemon tytärtä Puolukkaa ohjasin myös Nemo meni sillä tyylillä hyvin, no sen näkee sitten. :)
Samalla näin nuorisoa eli Bean poikaa Kanelia, Nellin Nassea niitten kanssa sitten varovasti harjoiteltiin vähän esteitä ja tuli huomattua et kyl ne osaa myös niinkuin minun nuorisoni. :)
Se on vaan unohtuu että kuinka pieniä ne voikaan olla kun alkaa harjoittelut esteille, en edes muista kun Jebo oli viel niin pien...

No kuiteskin toiseen aiheeseen eli Cadin poikasiin jotka ylläri ylläri ovat kaikki POIKIA!
Ne ovatkin kaikki varattavissa, tuoreet kuvat alla nimien kera.
Toiveen Hondo

Toiveen Helmu

Toiveen Hunni

Toiveen Hörri

Niin ja koska kaverini valitti niin paljon Nellan tytön virallisestanimestä joka oli Nelli Zoot, vaihdoin sen Hey Honey nimeksi niin nyt ei ole Nelliä toistamiseen, kutsumanimeksi tää tyttönen sai Melli. :D

3 kommenttia:

 1. Hei!

  Vaikka ei ole kasvattajanimeä niin voiko silti kopioida jostain kanille paperit? Mistä niitä voi kopioida? Voi olla tosi tyhmä kysymys, mutta onko sukutaululla ja virallisilla/epävirallisilla papereilla eroa? Mikä on sukutaulu? Entä virallinen/epävirallinenpaprei? Voiko pupun papereihin nimen kohtaan kirjoittaa minun antamani nimen kanille? esimerkiksi jos kutsun poikasta Pupsiksi, mutta kanin ostaja haluaa antaa sille nimen Pörrö? Tietääkseni kanille ei kutsumanimen eteen saa antaa '' kasvattajanimeä'', jota ei ole anottu. Onko näin? Esimerkiksi joku antaa pupun kutsumanimen eteen ''kasvattajanimen'' Pupulan ja kirjoittaa sitten papereihin Pupulan Pupsi??

  Anteeksi, jos vaivaan kysymyksilläni, mutta olet mielestäni vastuullinen kasvattaja ja tiedät kaneista ja kasvatuksesta, niin ajattelin kysyä sinulta.

  VastaaPoista
 2. Hei Paula,
  viralliset sukutaulut voi kirjoittaa rotupuhtaalle kanille, sukutauluja saa Suomen Kaniyhdistyksen jäsen pyytämällä.
  Epävirallisilla taas tarkoitetaan kania joka ei ole rotupuhdas vaan risteytys, sen voi itse tehdä ja samainen lemmikkikanin sukutaulu löytyy myös Suomen kaniyhdistyksen sivuilta..
  Ei ole muuta eroa kuin että tietää onko kani rotupuhdas vai risteytys papereissa ja suvusta.
  Sukutaulu on jossa on kanin tiedot, kasvattajan tiedot, sisarustiedot, suvustatietoa.
  Kasvattajan antama virallinen nimen voi aina muuttaa ostaja virallinen nimi aina kulkee sillä Pupsina.
  Kyllä kasvattajanimen tapaista ei saa käyttää siitä voi tulla jatkossa ongelmia.
  "Pupulan" viittaa juuri tuohon kasvattajanimeen jos se jatkuu koko poikueessa etuliitteenä. :)

  Toivottavasti tiedoista oli apua. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vastauksista!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!