torstai 28. marraskuuta 2013

Lemmikkimessut 2013

Nemo kassipupuna....


Viikonlopun messari käynnit alkoi perjantaina, jolloin menin auttamaan aidan pystyttämisessä jne. Siinä ei kauaa vierähtänyt kun kolme ihmistä ketjuna niitä pystytteli ja kolme reipasta lasta vei niitä paikoilleen. :D
Loppuilta menikin kaneja puunnaillessa, kaupassa käydessä, iltapalaa valmistaessa ym.
Lauantaina porukka heräsi virkeänä, lapsillekkaan ei tarvinnut kuin sanoa et nyt lähdetään messariin niin johan kaikki oli ylhäällä ja pukemassa.
Ulkomuodossa minulla oli 3 hermua joilla meni huonommin kuin osasin odottaa...
Lewi 93.5p.
Klein 93p.
Javi 93.5p.yks piste Javilla läks keltaisista tassuista, harmi. Mut se on nuori ja pöljä ajatuksineen niin ei se aina ymmärrä mikä on vessalaatikko taikka siistit tassut, toisin kuin Lewi ja Klein.

LeKan PETissä olivat Dida ja Javi, Paulalla Nemo ja Niki.
Dida 94p.
Javi 94p. + Pieni päivänpaiste-ruusuke
Nemo 94p. + hihna
Niki 92.5p.

LeKan PETissä on aina ollut isompia tuloksia mikä on ihan mukavaakin.
Kasvattini Bean poika Kaneli sai hienosti 96.5p. ja se voittikin palkintoa jos jonkinlaista oli kuppia, ruokaa jne. Onnea Kanelin omistajalle Siirille! :)

Esteillä meni ihan mukavasti Rio meni ekan helpon 5 virheellä, ekan kierroksen jouduimme keskeyttää mutta seuraavalla kieroksella poitsu oli tottuneempi ihmispaljouteen että päästiin maaliin.
Muut meni myös ihan kivasti, Tasse 2 virheellä kv suoran oli 3 sijalla ja Jebo eliitti suoran 2virheellä oli ensimmäinen!
Muitten tuloksia en muista tähän hätään.
Lauantaina ostelin mitä ostelin ettei sunnuntaina tarvinnut raahata ostoksia, Didalle ostin pari pussia genesistä 1kg 3€ ei paha ja tuommoinen määrä kestää Didalla mukavasti, kun se on osa sen ruokasekoitusta. :)

Sunnuntaina sitten reippaina tai vähemmän reippaina mentiin messariin.
SKY:n PETissä oli sama jengi kuin LeKan..
Dida 91.5p. + lkv1
Javi 92p.
Nemo 93p. + KuMa turkista
Niki 92p.

Lisäksi tuli purua, ruokaa ja säkki olkipellettiä.
Mikä huvittaa vieläkin Nemon arvostelulapussa komeilee rotuna TAN ja värinä musta. :D
Meinasin huokasta helpotuksesta kun ketään kani ei saanut hyvinä pisteitä että olisi yltänyt PPK pöydälle asti, mutta ylläriksi Dita tuli huutaa mulle et täällä oli tämmöinen. :D
Paula parka ei ollut jaksanut sitä tuoda, sillä olikin sylitäynnä ihan kiitettävästi. Itse en kerennyt palkintojen jakoon kun keräsin kamoja ym. estepuolella.

Esteillä sitten meni myös ihan kivasti. :)
Tässä vain ketä voitti jotain muitten tuloksia en muista erityisemmin.
Cora meni 1virheellä kv mutkan ja oli 3 sijalla, Bea Paulan ohjaamana eliitti mutkan 4 virheellä ja sijoittui 3, Jebo oli perässä ja sai KuMan paras ei sijoittunut.
Niki sai ruokapussukan "Lennokkaimista hypyistä". :)
Siirin Kaneli meni hienosti 1 virheellä kv mutkan, onnea Siirille. :)

Kisojen jälkeen pakkailtiin tavaroita ja onneks ihana Julia ajoi tavaroineen minut ja Samulin kotiin, muut meni yleisillä koska auto oli todella täynnä.
Tolpat ja muut messari aita tavarat tulivat minun kellariin säilöön.
Kiitos Siirille viikonloppu seurasta. :)
Messari palkinnot, kuvasta puuttu Nemon voittama hihna. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!