tiistai 14. tammikuuta 2014

1+1 on ?

Viikonloppuna pääsi kaksi ihanaa naarasta tapaamaan urosta, toivottavasti ensi kuussa pesässä olisi jotain "tuotosta" näistä tapaamisista. ;)
Cora (Oh My Bee) tapasi Kanelin (Tas Lusty Son) ja Niki (Lassas Lilla Laban) tapasi Amoksen (Silverados Black Hawk Down). :)
Miksi päädyin kyseisiin yhdistelmiin? Miksi en astuttanut Coraa vaikka Jetillä? Cora on luonteeltaan energinen mutta hyppii hienosti, kiltti tyttönen. Jetissä ja Kanelissa on eroja mm. keskittyminen ja erillaiset hyppytyylit.
Kummatkin urokset ovat omistajiin leimautuvia.
Kaneli osaa siis keskittyä ja hyppytyyli on "lennokkaampaa" Jetiin verrattuna, tosin tähän odotan muutosta kastroinnin myötä jospa se Jetikin malttais ajatella muutakin kuin urosten tappamista ja naaraiden astumista...
Cora ja Kaneli poikasista toivon syntyvät hieman rauhallisempia, hyppytyyli parantuisi ja ehdottomasti kiltteys pysyis jne.
Miksi sitten Niki yhdistettiin Amoksen kanssa? Niki on isohko ja jänismäinen, hyvä hyppijä ja kiltti, omistajaan leimautuva (eli omistaja on se paras) ja Amos on iso, urosmaisen "muhku" ja sillä on hieman luppamainen runko, hyppytyyli on ihan ok jos keskittyy mitä on tekemässä ja kiltti umpattava uros. :)
Niki/Amos yhdistelmässä toivon koon pysymistä isohkona ja jänismäisenä, kilttejä ja hyviä hyppijöitä jne.
Mitä sitten Nikin ja Coran "poikakavereihin" tulee, Nikin asuinkumppani Nemo sekosi ja yritti purra/pöllyttää Nikiä kunnolla jolloin Nemo joutui erihäkkiin, katsoo sitten myöhemmin jos se hyväksyis poikaset kun ovat tarpeeksi isoja tai sit kun poikaset ovat maailmalla.
Tasse taas otti Coran vastaan hyvillä mielin, nyt jos Cora ei sekoa tiineydenaikana niin Tasse voi olla poikasten varaisänä, se oliskin ihanaa kun Tasse on niin kiltti ja hoivaisi varmasti vauvoja mielellään, sen näkee sitten mut parasta voi toivoa. :)
Alla kuva Corasta ja Kanelista, kuvan on ottanut Siiri.
Kaneli on niin ylpeänä tytöstään. :)

Cora ja Kaneli on suht saman kokoisia. 

Oltiin muuten sunnuntaina Palojoen epävirallisissa, mitään kummempia tuloksia ei tullut mut hauskaahan siel pidettiin.
Jonkin verran myös tuomaroin siellä ja tytöt antoi lahjoituspalkintona "Söpöimmälle kanille" semmoisen pupulampun, niitä metsästettiin monesta Tiger kaupasta ja kun löytyi ostin kaikki. :D
Mirkan kisat onkin tuommoisia hölläämis ja hauskanpito tapahtumia, aina saa nauraa ja kun kotiin on menossa huomaakin kuinka loppu on ja väsyttää. :)
Minulla oli mukana Tasse, Cora, Rio ja Paulalla Nemo ja Niki. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!