tiistai 15. huhtikuuta 2014

PetExpo 2014

Minun messujen odottelu alkoi jo torstaina kun tein 95 pupukeksiä + muutaman testikeksin. :D
Joita paikalla olevat PET kanit saivat häkin päälle, toivottavasti kelpasivat herkut. :)
Jos mietityttää mitä keksi sisälsi tässä tulee sisällysluetteloa:
- omenaa, porkkanaa, kesäkurpitsaa, mantelirouhetta, banaanilastuja, ruisjauhoja, seesaminsiemeniä, rabbit royalia, vettä.
Tottakai keksit piti koe maistattaa omilla pupuilla ja hurjaan testiin joutuivat Cora ja Jeti (moni muukin ilm. Nemo ja Niki ainakin niitä maisteli) kun tuntuivat tietävän että nyt on jotain herkkua tiedossa, hyvin meni ilman mukisemista herkut. :)
Meinasin printata lappuja "koetestattuja omilla kaneilla" mutta totesin ettei ne kyl mahtuis ja olis tullut sisällysluetteloakin mutta eipä sekään mahtunut sitten.
Pupukeksejä. :)
Perjantaina sitten Siiri tuli minulle yöksi ja pakattiin pupukeksit ym. :)
Lauantai aamuna klo. 6.30 herätyskellot soi, tein eväät valmiiksi ja ipanat ylös, ne onkin helppo herättää kun vaan hihkasee messariin ja jos jotain mutinaa kuuluu, kysyy vaan etkö haluakkaan lähteä lapsimessuille? Niin ei kauaa mee kun on jo ylhäällä reippaana. 
Minulla ei Estekanien puolella hyppinyt ketään mutta PETissä olivat Dida, Panda, Nemo, Nessa ja Mustikka (Paulan kaverin).
Dida sai 93.5p.
Panda 92p.
Nemo 94p. + 5p. kuma ja kuma jostain
Nessa 91.5p.
Mustikka 92p.(?)

Paula oli assarina naaraissa, hyvin oli mennyt oli selvinnyt päivästä yhdellä naarmulla ja joku kiukkunen (yrittänyt purra häkistä otettaessa) venäläinen oli ollut.
Minä enimäkseen olin Sekin ständillä ja seurailin hypytystä, pariin otteeseen hypyttelin Seijan tuomia pupuja. :) Neuvoin päivän lopussa ensikertalaista hypytyksessä ja hienosti luppapupu tajusi homman. 
Kävin ostaa pupuille myös genesistä ja muuta pupunruokaa, n. 10 kg oli kotiin kannettavaa. 
Niitä sitten sekoittelen normiruokaan aina välillä. 
Rautatientorilla oli sit mukava yllätys kun oli kaksi poliisi hevosta nurkalla, tottakai ensin sanoin Paulalle et menee kysymään saako silittää mutta Paula ei uskaltanut joten itse sitten menin. :D
Saihan niitä hevosia sitten silitellä tai se mitä me siliteltiin oli ihan hervottoman suuri, tunsin itteni sen vierellä aikas pieneltä, Paulakin uskalsi sitten tulla silittelemään. Kehuskelin sitä hevosta, komea se oli ei voi kieltää! :)
Kotona oltiin joskus 19.30.

Sunnuntaina sitten herätykset soi n. 7.10.
Lapset hereille ja pupujen pakkaus, olin sen verran järkevä että tein leivät valmiiksi edellisenä iltana.
Mukaan lähtivät Jebo, Bea ja Rio.
Paikalle päästyäni ohjeistin hieman, miten kannattaa tämän päivän hypytykset tehdä (edellisenä päivänä kun oli välillä yli 5 kania radalla), niin nyt oli maks. 2 kania vuorollaan radalla jolloin oli enemmän sitten näytettävääkin ja kanit saivat aina levätä mukavasti omaan vuoroonsa.
Paula hypytteli välillä pupuja kun ei ollut kiertelemässä ja Jebo etenki vei lapsia 1-0 helpoille esteille etenkin Samuli kipitti kiltisti perässä kun Jebo vaan jolkotteli helpoille tai kv tasoisille esteille. :D
Minä välillä niitä sitten hypytin, mun kanssa ne sitten hyppikin ihan kunnolla.
Riokin jaksoi hienosti hyppiä vaikka alkuun hieman ihmetteli, mutta hienosti hyppi helpon ja kv korkuisia esteitä reippaasti. 
Päivä kuluikin mukavasti Sekin ständillä ollessa ja välillä jutellessa/neuvotessa ihmisiä oma tätinikin kävi siinä sitten, ruokaa haettaessa messarista ulkona oli sitten kolme poliisi hevosta, todella todella hienoja ja komeita!
Takaisin tullessa messariin eteen oli ilmestynyt Jack Sparrrow.. ;)

Vähänkö mä hymyilin, kuvan otti Paulan kännykällä.     
Loppupäivä meni ihan mukavasti ja kotona oltiin 18.30, Nikin Mustikka jatkoi matkaan Paulan kaverin luokse ja hyvin on kuulema kotiutunut eikä koiraakaan pelkää. :)

Alla kuvia vielä Coran poikasista, kuvat tuli otettua torstai-perjantai yönä kun paistelin pupujen keksejä.



8 kommenttia:

  1. Nuo kanikeksit maistuivat ainakin minun pupuille erittäin hyvin! Kiitos niistä! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus :) Kysytkös minkä värinen se puraisija kani oli kun saatan tietää sen? :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kekseistä! Hyvin kelpasivat kaneille :D Aikamoisen vaivan olit nähnyt kun olit niitä väsännyt mutta oli kiva yllätys :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa. :) Juu päätin tehdä yllärit, varmasti oli kaikille jotain kotiin viemistä. :)

      Poista
  4. Kyllä ainakin meidän pupuset keksistä tykkäsi! Kiitos niistä:) Ja oli kyllä kiva yllätys :) Toinen taitaa vielä olla jäljellä… Meen nyt heti antamaan ne :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Sais ollakkin aika nirso pupu ettei kyseiset keksit olisi kelvannut.

      Poista

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!