lauantai 18. lokakuuta 2014

Puotinharju 11.10

Viimeisiä kisapostauksia kirjoittelen tältä vuodelta.... :)
Puotinharjuun mentiin siis perusporukalla nytten Vennakin pääsi vaihteeksi hyppimään eikä tarvinnut vain olla seurapupuna.
Ensin hyppi Venna helpon suoran puhtaasti reippaalla tasaisella vauhdilla sijoittuen 3neksi. :)
Samalla klassautui keskivaikeaan suoraan, sitä ei tosin tulla korkkaamaan messarissa vaan ensi vuonna ulkona lähdetään kokeilemaan.
Sitten oli keskivaikea suora jossa pomppi Cora kymmenien (no ei vais) epäonnistuneiden yritysten jälkeen se sai vihdoin ja viimein viimeisen klassauksen, siirtyen vihdoin vaikeaan suoraan. :)
Vaikeassa suorassa pomppi Rio ja tyttäreni ohjauksella Niki ja Nemo, Rio meni tasaisesti yhden virheen radan sijoittuen 2. Nyt enään puuttuu yksi klassaus suoralta niin ollaan eliitissä. :)
Niki hieman hönöili ja meni 3 virheen radan, kuitenkin kivoilla loikilla.
Nemosta sen verran että Nemoili radalla kunnolla, se ei siedä A-estettä ja ekalla kieroksella se loikkas sen nätisti yli mutta toisella kieroksella se loikkas keskelle.... no 4 virheellä sentään selvisi maaliin. :D
Eliitissä minulla ei ollut sitten ketään.

Alla Rion video ja allempana Coran video, videot kuvannut Maija.
Kuvia ei nyt jostain syystä anna liittää joten niitä ei ole nytten laittaa sitten.

Torstaina menin sitten Sescan ja Jetin kera Mäntsälään, jossa molemmat pääsi porkkanamaille ja samalla selvisi syy miksi Sesca ei yrityksistä huolimatta tullut tiineeksi ja samalla voi ihmetellä miksi se jaksoi kuitenkin olla suunnattoman kiltti ja ystävällinen kani... Kohtu oli täynnä kudosnestettä, oli vaan hyvä että sitä ei enempää pitkittänyt vaikka olin siihen itseäni varustanut että torstaina molemmat menee niin se kirpas kuitenkin, samalla sitten käytiin äitilläni hautaamassa ne ja samaan kuoppaan meni Nessa.
Perjantaina sitten haikein mielin siivosin molempien häkit pois, kyl siin tuli tuijotettua niitä häkkejä ja mietittyä molempia.

Nukkukaa rauhassa kulta pienet...
Toiveen Jet Set Set 28.1.2013-15.10.2014 <3
Toiveen Francesca 9.8.2012-15.10.2014 <3

Gia läks kotiinsa myös kun Maija sen haki, oli siis Riolla astutettavana. Oli aikasmoista viihdykettä se touhu.... Lauantaina Gia hyppi Paulan syliin turvaan, sunnuntaina sitten Gia näykki Rioa jolloin Rio suuttui siitä ja alkoi kunnon ninja hyppelyt molemmilla, Paula sai turpaan siinä kun kysyi Gialta "mitä sä haluat?!", siinä sit se päätti pompata syliin mutta tulos oli että teki liian ison pompun ja osui Paulan leukaan ei siin muuta sattunut kuin et Paula retkahti hervottomaan nauruun. :D
No kyl ne astutuksetkin sitten onnistui samana päivänä.
Sitten vain odotan omaan GiaRioa, Paula toteski et olis kiva omistaa Gian tyylinen ninja pupu ja innostui kun sanoi että kyllä meille semmoinen voipi olla tulossa. :D
Eli loppuun tämmöinen hieman piristävämpi juttu.

4 kommenttia:

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!