sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Monninkylän uml

Monninkylän ulkomuotonäyttelyyn lähdin kolmen pupsin kanssa, aamulla Julia tuli hakemaan ja siitä sitten kurvattiin Mäntsälän kautta näyttelypaikalle. :)
Pikkuveli sitten haki minut, ei tarvinnut junalla kulkee. :)

Mukana siis oli Totoro, joka ilm. alkaa vaihtaa karvaa vaihteeksi kun lähti hituse karvaa ja silmäki oli tökännyt johonkin joten vuosi mutta pisteitä tuli 92,5p.

Hertsuista mukana oli Chloe ja Javi, Chloe alkoi alkuviikosta (sopivasti) vaihtamaan turkkiaan joten sillä oli niskassa semmoinen komee "läntti", pisteitä herui 93p.
Javilla oli "jälleen" eka serti lähellä mutta löysihän se tuomari jotain huomautettavaa (leveät korvat tms.) mutta pisteitä keräs sen normi 94,5p.

Tää oli jo toinen uml Chloen kanssa ku vaihtaa karvaa, toivottavasti ensi kerralla ei olis karvanvaihdossa ja sais ne hienot pisteet kun kuitenkin nätti naaras!
Javiin uskon edelleen että varmasti repäsee ekan sertinsä jossain vaiheessa se on vaan ajan kysymys, hieno ja komea sekin on. :)

Tänään kurvaillaan Taontaon kanilaan ihmettelemään, mutta siitä sitten ajallaan. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!