tiistai 26. toukokuuta 2015

Estetreenit ja epäviralliset hyppelyt!

Perhepotretti, Niki ja lapset (Kara, Loni, Hunaja ja Zelda) sekä isukki Rio

Ois ehkä aika käydä viikonlopun pupuilut läpi, lauantaina tuli herättyä sateiseen aamuun... Pitkittelin lähtöä, kunnes totesin et pakko se on lähdettävä.
Itikseen päästyämme kävin kaupassa ja ilmakin selkeentyi, alkoi aurinkopaistamaan ja aivan mahtava hyppysää. :)

Estetreenit meni ihan mukavasti, meillä oli kaikki mukana ja ensimmäisiä oikeita hyppyjä pääsi kokeilemaan Nikin tytöt, joista yksi uupui.

Kaikki menivät todella hienosti, vähän jännitin miten Windyn kanssa meni kun Turussa se oli aivan sekaisin ja peloissaan mutta sepäs yllätti positiivisesti ja hyppi kuin mitään ei olisi ollutkaan. :)
Jidaki joka kohta on keskivaikeassa harjoitteli keskivaikean tasoisia esteitä sekä vesiestettä ja ai että miten hieno laps Papulla voi ollakkaan! 
Jida meni todella nätisti, kokeili kaikkea ja vesi meni muutaman kertauksen jälkeen tosta noin vaan. 
Rioki harjoitteli vesiestettä ja sekin alkoi vihdoin luonnistua. :)

Papu kanssa hyppi vettä sun muita ja seki muutaman kertauksen jälkeen hoksasi.
Niki meni hienosti myös, harjoitteli semmoisia esteitä tai muutoksia mitkä tuottanut hankaluutta ja nekin menee nyt todella komeasti. :)

Nemo veryytteli estehyppy muistoja ja pikku hiljaa sekin sentään yritti, vaikka enimmäkseen angstasi. :D
Cecilia hyppi mukavasti, omaan rauhalliseen tapaansa, Turun angstaus oli tyystin unohtunut. :)
Kara ja Loni meni todella nätisti esteitä, kaikkea kokeili ja rauhallisesti, ei turhaa häsläystä. :)

Tuli sitten otettua perhepotretti, Rio oli todella hienosti ja piti minua lähinnä silmällä eikä tuntunut huomaavan tytärtään vieressään, ennenkuin tulin vierelle silittelee sitä. :)

Estetreenit alkoivat n. 11 ja lähdimme n. 17.30, koko aikaa ei treenailtu vaan höpistiin ja pidettiin hauskaa, puput nautti vihreetä jne. :)

Sunnuntaina sitten lähdin Mirkan järjestämiin epävirallisiin hyppelyihin, mukana oli kaikki nuoret Jida, Kara, Loni ja Windy.

Hitusen ripsotti vettä välillä mutta ei haitannut tunnelmaa. :)

Kara ja Loni hyppi aloittelijoissa ja helpossa, molemmilla meni hienosti ja Loni sijoittui aloittelijoissa 3neksi(?)
Jida ja Windy hyppi helpossa suorassa ja kv suorassa sekä mutkassa.
Jida meni hienosti, turhaa sähläystä oli aika paljon kun välillä oli suunta hakusessa mutta hienosti se kummiski hyppi kaikki luokat.
Windy hyppi kanssa hienosti mutta keskivaikeassa mutkassa alkoi sukeltelu ym. häsläys, en tie oliko rata joka oli aika tiiviisti vaativa Windylle että laittoi jännittämään vaiko mikä, no kummiski hienosti tyttönen pomppi ja keskivaikeassa suorassa sai 1 ruusukkeen kotiin vietäväksi. :)
Cecilia hyppi aloittelijoissa ja helpossa todella hienosti.

Alla kuvia vielä puhelimella otettuja kuvia, ekassa Windyn pehmeä takapuoli, toisessa Jida poseeraa, kolmannessa Windy sai uuden ystävän Timin joka suukotteli Windyä ahkerasti. :)

   

2 kommenttia:

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!