perjantai 11. syyskuuta 2015

Parit menneet kisat!


Käydäänpäs läpi parit muutamat menneet kisat, ensimmäiset kisat Puotinharjussa 23.8..
Helpossa mutkassa hyppi ulkopuolisena Loni, mennen sen 3 virheellä.

Keskivaikeassa mutkassa loikki,
Jida 1 virheen radan ja sijoittuen 4 sijalle,
Cecilia 5 virheellä,
Kara 9 virheellä.

Vaikeassa mutkassa hyppeli,
Niki 1 virheellä, sijoittuen toiselle sijalle!

  

Sitten oltiin Salossa 29.8 kisaamassa..

Eliitti mutkassa Papu loikki 1 virheen radan,
ja Rio 2 virheen radan.


Eliitti suorassa Rio 1 virheen radan ja sijoittuen 4 sijalle,
Papu 2 virheen radan,
Niki meni 3 virheellä radan.


  

Sitten 30.8 oltiin Palojoella. :)

Loni loikki jälleen helpossa suorassa ulkopuolisena 2 virheen radan.

Keskivaikeassa suorassa loikkivat,
Cecilia 1 virheen radan! Sade sai tälle neidolle tassuihin vipinää. :D
Jida 2 virheen radan, harmiks toinen oli mun mokani....
Karaa oli asioista erimieltä eikä maaliin kerennyt.

Vaikeassa suorassa loikki Windy 3 virheellä!

Kisojen jälkeen tyttäreni kokeili vielä keskivaikean rataa Lonilla ja uskomatonta se liikkui ja hyppi! On tainnut helpossa oleminen tehnyt hyvää pikkuisen itsetunnolle. :)
Kara sen sijaan pomppii ulkopuolisena helppoa siihen asti että itsetunto on kohillaan ja voidaan kokeilla jälleen keskivaikeaa.
Windyn kanssa kokeilin vielä muutamat kerrat vaikeaa suoraa ja yllätys se meni todella hienosti jokaisen kerran 1 virheellä, kerran taisi mennä puhtaan radankin. :) Yhtään panikointia ei ollut näkyvilläkään!

Tässä tämmöinen pikainen kisapostaus, menneistä kisoista. :)

Kuvat ottanut Anniina A., Maija S. ja Karoliina L.
Videot Karoliina S.

  

11 kommenttia:

 1. Tiedätkö myydäänkö kanien esteitä jossain netissä kaupassa jossain? Vai pitääkö ne tehdä itse? Ja mistä puomit tehdään jostain sähköjohto putkestako? Ja entä lapavaljaat mistä niitä saa? Odotan jo joulua että jos saisin esteristeytyksen sulta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, libra artic tekee Ruotsissa esteitä. Suomessa esim. joissain eläinkaupoissa myydään muutamaa eri mallia, ne on kyllä aika huteria.
   Itse kannattaa tehdä, puomit ovat sähköputkea tai kaupoissa myydään aurauskeppejä nekin sopii.
   Lapavaljaita tekee muutamat henkilöt mm. Henna Vihersaari, Maija Suni....

   Poista
 2. Mulla ei näy enää kasvatuksen sivun kommentit :( kun sielä kysyin että voiko 4 vuotias uros kääpiöluppakorvakani tulla vielä toimeen poikas esteristeytyksen kanssa? Kun mulla ei tosiaan näy ne "poikan minulta" sivun kommentteja :/ ootko poistanu vai? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo poistin kommentoinnin, kun haluan pitää muuten siististi sivut että ainoastaan blogiteksteihin tulisi kommentit. :)
   Pahoittelen tätä.
   Mutta kyllä voi tulla toimeen, siinä pitää sitten vaan totuttaa ne yhteen niinkuin aina. Ainakaan minulla ei ole ollut kania joka ei olisi tullut toisen kanssa toimeen.

   Poista
  2. Anteeks kun nää kaikki kysymykset tulee erikseen koska unohdan aina mitä mun pitää kysyä😧😳😳 mutta tarkottaako toi 50-70€ niinkun et se on 70€ mutta sit kun siitä otetaan varausmaksu 20€ niin sit se maksaa 50€? Vai maksaako jotku poikaset yhteensä 70€ ja toiset yhteensä 50€? :)

   Poista
  3. Varausmaksu siis miinustetaan poikasen hinnasta eli jos hinta 70€, varausmaksu 20€, maksettavaa jää kun poikasta hakee kotia 50€.
   Hinta määräytyy monesta asiasta, esim. vanhempien estetasosta jne. :)

   Poista
 3. Okei :) ja ei se sinänsä yhtään haittaa mutta luulin eka et tää mun puhelin sekos mut sit menin kattoon tabletilla ja oli sama juttu niin ajattelin vaan kysyä :)

  VastaaPoista
 4. Jos googleen kirjottaa "toiveen kanila" niin saanko kopioida jonkun kuvan jossa papu hyppää estettä? Siis kopioida paperille ja laittaa mun huoneen oveen kiinni? :) ja onko sulla jotain vinkkejä miten totuttaa 4 vuotias kääpiöluppa uros joka on koko ikänsä asunut yksin niin totuttaa esteristeytyskani naaraspoikaseen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan sen kopioida kun ei jakoon laita. :)
   Semmoiseen paikkaan joka ei ole uroksen reviiriä voi laittaa kummatkin jaloittelemaan tai sitten kun poikasta hakee ottaa uroksen mukaan jolloin boksi matkalla ottaa toisistaan turvaa... Onhan muuten tämä uros kastroitu? Muutenhan ne eivät voi olla yhdessä jos leikkaamaton.

   Poista
 5. On kastroitu :) okei hyvä idea mut kannattaako otta varmuuden vuoksi toinenkin kuljetuskoppa jos jotain sattuukin tapahtumaan ja pitää laittaa erikseen? Ja tää mun pupu ei oo mikään reviiritietoinen mutta utelias on :) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa toki varuiks ottaa toinen boksi, alkuun on tietty nylkyttelyä mutta pahemmaksi ei pitäisi mennä. Aikoinaan kun Nikiä ja Nemoa yhdistettiin, vaikka tilanne ei mennyt hurjaksi niin Niki alkoi kiljumaan jolloin Nemo jätti pienen rauhaan.

   Poista

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!