tiistai 22. joulukuuta 2015

Vauvoja!

Viikonloppuna syntyi kolmelle naaraalle poikasia!

Lauantaina Papu alkoi 30 tiineyspäivänä rakentamaan hurjaa kyytiä pesää, kotiin tullessani kävin katsomassa tilannetta, Papu teki edelleen pesää mutta katseeni kiinittyi pesäkopin päälle jossa mönki karkuri, siirsin sen pesään ja ei aikaakaan kun loputkin olivat syntyneet.
7 hienoa pientä naperoa pesästä löytyi. :) Jida on ottanut poikaset nätisti vastaan maanantaina tarkistuksen yhteydessä kun laitoin kopin takaisin Jida tuli siihen pesän eteen "petaamaan". 
Muuten Papu on tarkka pikkuisista ettei Jida mene pesäkoppiin. Synnytyksen aikana Jida oli hämillään, tottakai kun mamma sohelsi kovaa kyytiä pesää ja teki jotain hämmentävää kopissa.

Sunnuntaina Windy selkeesti odotti että olin herännyt ja lasten kinastellessa alkoi tekemään pesää, päivällä synnytti 7 hyvän kokoista vauvelia ja kaikki näyttäisi olevat luonnonkeltaisia, Windy päätyi "avopesään" ahkeran pesätreenailujen jälkeen kun kaks viimistä viikkoa harjoitteli pesää vessalaatikosta pesäkoppiin. :D
Windy synnytti 31 tiineyspäivänä.


Sunnuntaina myös Kara päätti alkaa tekemään pesää kun Windy oli synnyttänyt, hyvin keskittyneesti ahersi pesäkopin kuntoon mitä oli vahdannut viikon verran treenipesästä alkaen, Lonilla ei ollut sinne asiaa!
Illemmalla sitten kävin kurkkaa niin pesässä oli liikettä ja viisi hyvän kokoista poikasta oli pyöräyttänyt. :)
Papun tavoin, Kara vahtaa pesää eikä Lonilla sinne asiaa ole, eikä Loni liiemmin ole sinne edes pyrkinyt. 
Kara synnytti 30 tiineyspäivänä. 

Lapsosista tulee ekat kuvat varmaan viikonloppuna taikka ensi viikon alusta, jolloin näkee vähän paremmin värejä jne. :)
Niin ja aivan, pitäisi vielä pikkujoulu kisoista jotain varmaan kertoilla. :D

Pikkujoulukisat järkättiin tänä vuonna Eurassa 12.12, sinne matkasin Jidan sekä kasvattini Zeldan kanssa, sekä palautin Combon Sagalle.
Jida oli kaahaus tuulella eli hirvee veto koko ajan, sille mietin et pitäis varmaan kokeilla y-valjaita... 4 virheellä kuitenkin selvittiin maaliin kun toisella kieroksella pysäytin ja rauhoitin sylissä sitä et jollain tasolla olisi keskittynyt.
Zelda sen sijaan vei jälleen vaikeassa mutkassa voiton. :)

Mukavat päätöskisat tälle vuodelle, ensi vuoden kisoja odotellessa. :)


                                              Samalla toivottelen hyvää joulua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!