tiistai 14. maaliskuuta 2017

Alkuvuoden menneitä kisoja ja surua

Palojoella aloitettiin tämän vuoden kisakausi 7.1, mukana oli Vini ja Coco ensikertalaisina. :)
Vini meni helpon mutkan 4 virheellä, Cocoa jännitti joten joutui keskeyttämään, hienosti kummiskin kokeili esteitä mitä kerkesi.
Helppo suorassa Cece haki viimeistä klassaustaan mutta meni 2 virheellä joten jäi saamatta, Vini meni myös 4 virheellä suoran, Coco meni reippaammin mutta joutu kummiskin keskeyttämään kun aika loppui kesken.
Keskivaikean suoran Jade meni 2 virheellä, sijoittui kummiski 7 sijalle. Mintti ja Käpy meni 4 virheellä, 
Lohja 29.1
Vaikeassa mutkassa Windy hölmöili omiaan ja meni radan 6virheellä, Mintti 8virheellä ja Jida keskeytti kun ei edennyt vaan urputti ja purputti. :D
Keskivaikea mutkassa Jade meni nopean puhtaan radan sijoittuen 1 sijalle, Käpy 5virheellä, Viuhti löysi miehuutensa ja liimasi nenän mattoon joten eipä edennyt kovin nopeasti.
Kokeushypyssä Windy loikkasi 40cm.
Lohja 11.2
Eliitti mutkassa Rio meni 4+4 virheen radat.
Keskivaikeassa mutkassa Jade meni 1virheellä ollen 4 sijalla, Käpy teki pohjanoteerauksen ja meni 9 virheellä.. Viuhti keskeytti, täs kisois päätettiinki et odotetaan ulkokisoja ja sit uudelleen yrittämään.
Helppo suorassa Vini meni 2 virheellä,
Turku 19.2
Vaikeassa mutkassa Jade loikki ekaa kertaa 1virheellä ollen 4 sijalla, Windy meni 6+6 virheen radat, Jida 7+7 virheen ja Mintti 9+6 virheen radat.
Aloittelijat suorassa Vini meni reippaasti puhtaan ollen 3 sijalla.
Helpossa mutkassa Vini meni 1 virheellä, saaden tsemppilahjaksi ikääntyville kaneille tarkoitettua heinää....
Palojoki 4.3
Helppo mutkassa Vini meni 1 virheellä.
Keskivaikeassa mutkassa Käpy 5 virheellä.
Rientola 11.-12.3
Helppo mutkassa Vini meni 2 virheellä.
Vaikeassa mutkassa Jade meni 2 virheellä ollen 4 sijalla, Jida myös 2 virheellä, Windy 4 virheellä ja Mintti 5 virheellä.
Eliitti mutkassa Niki meni 3 virheellä, sijoittuen 3 sijalle, Rio 4 virheellä.
Keskivaikea suorassa Mintti meni 1 virheellä sijoittuen 3 sijalle, Jade 2 virheellä sijoittuen 5 sijalle, Käpy 6 virheellä (Tällä kertaa Käpyn ohjasi tyttäreni, kun kuulema olen liian rento ja rauhallinen, mut Käpy onkin minun mammanpoikani, mul ei kuulema ole enään asiaa ohjata sitä kisoissa. :D) Cecilia teki paluun radoille mammalomalta ja pääsi puolet esteistä kunnes aikaloppui.
Vaikeassa suorassa Jida meni puhtaasti, sijoittuen 1 sijalle ja saaden minut totaallisen yllättyneeksi. 
Eliitti suorassa Niki meni 4 virheellä ja Windy sekä Rio 5 virheellä.
Kaikki kuvat Karoliina Laakkonen, kiitos hälle. :)

Viime viikkoon mahtui myös surua kun Cecen pikkuiset alkoi hiipumaan pois, loput kaksi löytyikin sitten sunnuntaina kun tulimme kisoista.
Cece on kunnossa ja epäilen että tässä on ollut maidontuotannossa ongelmia, kun totesin ettei Cecen nisistä tule kaikista edes maitoa odotin kummiskin että maito olisi noussut kun poikaset imi mutta ei näköjään. :(
Cece on vähän katsellut meitä "missä hänen lapset on", vaikka varmasti tietää ettei niitä takaisin saa.
Cecen surua myös helpotettiin kun otettiin pesä pois, jolloin ei ole mitä katsella eli tyhjää pesää.

Toinen poikue toivottavasti menee paremmin Cecellä.

1 kommentti:

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!