tiistai 20. toukokuuta 2014

Kaikenlaista ja kotiin palaajat!

Dida nautti heinäpedillään kauniista ilmasta.
Lauantaina tuli oltua itiksen Megaeläimen edessä, hyppynäytöksessä Seijan ja Jarin kanssa!
Minulla mukana olivat Jebo, Bea ja Rio.
Bea on jo "vanha" konkari niissä hommissa joten ainakin yksi hyvin esiintyvä kani varmasti oli mukana, Bea nautti suunnattomasti esiintymisestä mutta koska oli sisätila + hiukan luistava matto niin ei ihan eliittiä pompittu vaan kv/vaikea tasoista.
Jebo taas kertoi hyvin ytimekkäästi mitä mieltä oli koko hommasta ja laittoi koko radan muussiksi vaikka kv tasoista siinä hypittiin no saipa sitten loppuajan olla boksissa mököttämässä.
Rio oli oikein reipas hyppijä eikä erityisemmin hepuloinut vaikka välillä oli erimieltä suunnasta mut se on aika perus siltä. :D
Olin tyytyväinen päivään ja nopeastihan se pari tuntia siinä vierähti. 
   
Sunnuntaina suuntasin Palojoelle epävirallisiin lähinnä tuomaroimaan mutta oli minulla mukana Cora, Venna ja Rio.
Venna lähinnä tsemppasi mammaansa ja oli seurana, hyvin reippaana jaksoi olla. :)
Cora teki paluun mammalomalta radoille ja hyppi kv mutkaa sekä helppoo suoraa, kv mutka meni hieman nukuksissa tosin tilaakaan ei paljoa ollut mutta 4 virheellä taidettiin selvitä.
Helppo suorassa sit Cora olikin entisensä ja hyvin vauhdikkaasti meni radalla, laitoinkin ovelasti ensimmäiseksi esteeksi hieman haastavan kolmoispystyn tasaisena yleensä helpossa ei heti ole ensimmäisenä vaikeinta estettä mutta valintani tein ja ylpeänä seisoin sen takana. :D
Rio hyppi kv mutkan puhtaasti hyvällä vauhdilla eikä sen kummemmin säätänyt tai sinkoillut sinne tänne....
Helppo suorassa meni myös puhtaan radan myös hyppäsi vaikean oloisen ensimmäisen esteen puhtaasti, eikä sen kummemmin sinkoillut tai päättänyt vaihtaa suuntaa. :D
Siellä oli myös helppo suora aloittelijoille ja helppo mutka, joissa minulla kaneja ollut ja tuomaroinkin muuten mutta Mirka otti aikaa kun kävin hypyttää omani luokan lopussa reippaasti.
Mukavan lyhyet kisat olivat loppujen lopuksi kun aikaakin meni peräti 3 tuntia ja pääsin lähtee kotiin klo. 14!
Ruusukkeita tuli kolme matkaan, helppo suorassa Rio 2 ja Cora 1 sekä kv mutkassa Rio 1! :)
Cora, Venna tyttären kanssa syömässä porkkanaa, Tasse pappa pyörtynyt päiväunille. 
Uninen Klein päiväunilla. :)
   
Rio edustaa omaa itseään, huomatkaan taustalla komeasti ruikittu suojalakana. :D Kaikki edellä mainitut kuvat on maanantaina otettuja.
Ketä siis on kotiin palaajia, Coran kaksi urospoikasta Toiveen Secret Daffodil ja Toiveen Secret Marigold palasi takaisin omistajan allergian vuoksi.
Pojat etsivätkin omia koteja!
Daffodil on energisempi ja utelias, rento kaveri jonka kanssa varmasti pärjäisi esteradoillakin hienosti, kun taas Marigold on Daffodilin vastakohta se on rauhallisempi, sylipupu joten siitä saakin mukavan lemmikkipupun. :)
Lisää voi lukea "kotia etsii" sivulta.

   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!