maanantai 12. toukokuuta 2014

Mäntyharju 10.5!

Lauantai aamu alkoi harmaana, kuitenkaan ei satanut joten plussat siitä.
Herätys oli 5.30 aamulla ja Siirin kanssa lähdimme liikkeelle 6.20 aikoihin pakattuamme eväät ja kanit ym.
Alkuperäinen bussi tuli ja meni, mutta onneks olin katsonut semmoisen bussin joka oli todella aikaisin Itiksessä joten mahista oli vielä kerkiä Itikseen ja niin me kerittiin hyvissä ajoissa.
Eli ensin bussilla Mellunmäkeen, siitä metrolla Itikseen ja bussilla Porvooseen josta autolla matka jatkui.
Oli siin tosin hermot koetuksella kun Siirillä oli ongelmia kärryn kanssa tai oikeastaan boksi"vuoren" kanssa. :D
Kun päästiin Porvoon bussiin molemmat voitiin huokaista helpotuksesta ja rauhoittua reilu puolen tunnin bussi matkalle.
Porvoossa sitten Julian auto reippaasti pakattiin ja 2h matka alkoi Mäntyharjulle.
Paikalle päästiin suht ajoissa tai helppo suora oli alkanut.
Helpossa suorassa ohjasin Julian Nassea, se meni tosin kahdella virheellä kun sooloi omiaan ja välillä oli turhan laiskat pomput.
Sen jälkeen alkoi kv suora jossa minulla pomppi Nemo, Niki ja Rio.
Nemo meni 1 virheellä ja sijoittui toiseksi ja samalla saaden viimeisen klassauksen, nyt se pomppiikin vaikeaa suoraa. :D
Niki hyppi kai 3 virheellä, välillä neiti tuntui olevan tyystin eksyssissä ja omissa ajatuksissaan, turhia virheitäkin tuli sen vuoksi.
Rio meni ensimmäisen kv suoran 2 virheellä, ei paha mutta helpohkon esteen kuitenkin meni tunaroimaan kun aliarvioi sen lyhyemmäksi, no seuraavalla kerralla sitten..
Sitten oli helppo mutka jossa ohjasin jälleen Nassea ja se pomppikin hienosti puhtaan radan tosin sijoitusta ei tullut kun monet olivat nopeampia.
Kv mutka alkoi niin minulla pomppi samat kanit..
Nemo meni kai kolmella virheellä, se haaveili omiaan ja tunaroi semmoisiakin esteitä mitä osaa mutta aina ei voi voittaa..
Niki jälleen haaveili omiaan ja tais pomppia kolmella virheellä maaliin.
Rio pomppi yhdellä virheellä maaliin, hieman oli välillä suunta hukassa tai erimielisyyksiä suunnasta mutta komeesti se loikki sijoitusta ei kuitenkaan tullut.

  

  

PET näyttelyssä tosiaan oli Dida saaden 95p. ja ollen PPK 2, yläkuvassa onkin ensimmäiset kolme veteraaneja, hienon hienoja vanhuksia, Dida poseerasi hienosti ystävänsä Veeran kanssa. :)
Alakuvassa Dida poseerasi ylväästi uuden ystävänsä Miron vieressä. :) 


 Ylläolevat kuvat ottanut Karoliina L., Katriona A. ja Siiri H.

Perjantaina ja lauantaina tosiaan sitten muuttivat Coran poikaset uusiin koteihin, Daffodil ja Marigold menivät samaan kotiin kun uudet omistajat ihastuivat Marigoldin luonteeseen joka suorastaan nukkui sylissä paijattavana. :)
Arctotis matkasi Mäntyharjulle josta uudet omistajat hakivat pikkuisen ja Lily matkasi Siirille illalla, Siirin lähdettyä kotiin.
Eilen sitten laitoin Coran ja Vennan, Tassen luokse alkuun oli normaalia säätöä mutta nopeasti rauha laskeutui ja Venna tuntuu tykkäävän kovin Tasse sedästä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!