maanantai 30. huhtikuuta 2012

PetExpo

Olipas outoo ensinnäkin vain pakata estekaneja bokseihin kun normaalisti lähtisi myös uml kasa kaneja, no onneks en ilmonnut ketään kun eipä tuolla oikein ketään näytä olevan hyvässä turkissa. :D

Mut joo lauantaina kyl olin niin ylpeä kaikista puppeleista kun niin hienosti hyppivät etenki Jebo meni niin hienon hienosti ettei kyl hymy hyytynyt koko päivänä taikka jonkin sortin järkytys kun poitsu meni puhtaasti kv mutkan jopa pitkät esteet hyppi sika hienosti ja ensikertaa näki vesiesteen loikkas sen kuin konkari se sijoittui 3!
Bea mamma meni kanssa niin hienosti sijoittui 6 ja Jimpe hienosti 7 sija komeita loikkia kumpikin teki, mun hienot murut. <3
Nemo meni ensimmäisen kierroksen tyttären ohjauksella 4 virhepisteellä, onneks sit pääs seuraavalle kierokselle ja meni mun ohjauksella 1virhepisteellä sijoittui 7, sekin hyppi todella hienosti pitkiäkin esteitä ja opinpahan miten sitä ohjaillaan että saa sen liikkumaan radalla ettei se koko ajan ole nenä matolla kiinni. :')
Likka oli kyllä niin ylpeä pikkuisesta poitsustaan ja kävi hakemassa ylpeänä palkintonsa.

Sunnuntaina sitten oli tuo minun trion suoritukset jostain muusta, no kuitenkin Bea sijoittui 5, Nemo meni taas hienosti kun ensin sain likan antamaan mun ohjaa sen kun epäilin vahvasti että tulee luokkavaihtumaan no niin siinä kävikin ekalla kieroksella se meni 1 virhepisteellä ja tokalla puhtaasti sijoittui jälleen 7:neksi. :)
Paula oli taas niin ylpeä Nemostaan.
--------
Lauantaina kotona Nemillä yks sinisistä pikkuisista oli karannut pesästä ja menehtyi vaikka yritin pelastaa sitä mutta oli jo liian myöhäistä.
Eilen sitten Humun pikkuinen menehtyi mut se oli arvattavissa kun oli sisariaan puolet pienempi...
Tänään Nemillä menehtyi yksi pikkuisista musta otter, onneks kaikki muut vauvelit voivat hyvin ja mä melkein arvasin että Nemillä tulee tapahtumaan näin koska sillä nisiä ei olisi riittänyt millään noin monelle 5 on sille sopiva määrä.
Humulla on siis 2 lutino shadowia pesässä, Joalla 1 perhonen, 1 lutino viittakuvio ja lutino pesässä.
Nemillä 1 keltamusta japanilainen, 1 sininen otter, 1 musta/musta otter perhonen, 1 sininen ja 1 oudohkon värinen perhonen. :D

Loppuun vielä petexposta parit hyppykuvat:
Nemo helpossa mutkassa © Veera

Jimpe keskivaikessa suorassa © Veera

 
Jebo keskivaikessa mutkassa © Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!