maanantai 7. toukokuuta 2012

Lemmikkipäivä kirjastossa

Olin lauantaina lemmikkipäivillä esittelemässä ystäväni Julian kanssa pupusia Pukinmäen kirjastossa, paikalla oli myös kissoja, papukaijoja, hiiriä, marsuja, hamstereita, koira, pari käärmettä ja sauvasirkkoja....

Itselläni oli mukana Snutte ja tyttären painostuksesta Nemo, Julialla ihqu Nunu ja Nella mummu ja oli siellä yks muukin kääpiöluppa poitsu. :)

Snutte oli niin nätisti pöydällä ja antoi lasten silitellä ja ihmetellä pikkuisia korvia, no okei onhan Snutte niin kiltti poika ettei kovin helposti herneitä nenuun vedä, Nemo taas noh.... sääti omaansa paikalla ei meinannut kestää hetkeekään ja ne harvat hetket ku paikoillaan kesti esitteli jänismäistä runkoaan, kerran jopa hyppäsi minun syliini. :D

Julian kanitkin olivat todella hienosti, Nella mummu pääsi yhden lapset syliin ja mikä ihmetytti kuului muutamaan otteeseen "ompa se iso!", minun mielestäni Nella on ihan ok:n klupan kokoinen. :)
Nunukin oli hienosti kun vähän eka meni pupu pöksyyn ku pikkasen jänskätti poitsua mutta hienosti se sitten melkein puolet ajasta röhnötti Julian sylissä, pakko sanoo et se on kyl niin ihqu sasseli kun itse olen seurannut pienen pojan elämää aikuiseksi. :)

Nopeasti aika meni ja tuli ihan kivasti etenkin lapsia silittelemään pupuja.
Julia oli tehnyt kivan tiivistelmän kaniyhdistyksistä eli pelkkää yhtä yhdistystä emme olleet mainostamassa, kun mitään tiettyä yhdistysesittely pyyntöä ei tullut. :)
____________________________________________________________________
Sitten vauvoihin, vauvat voivat hyvin kasvavat ja pikku hiljaa silmiä aukeaa, Nemin pesässä jo parilla onkin silmät auki. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!