sunnuntai 27. toukokuuta 2012

PuPu viikonloppu ja muuta

Niinhän se meni pupuillessa koko viikonloppu. :)
Perjantaina kävimme kaverin kanssa hakemassa kaneille ruokaa matkaan tarttui 4 säkkiä rabbit royalia, puolet primo II (20kg), H&D uutta kanin pellettiä testiin puolet 10kg ja racing ponya säkki kyllä nyt kaneilla taas kelpaa ja tämä siis sekoitetaan suhteessa niin että puolet on aina rabbit royalia ja loput sit noita muita.. :)

Lauantaina sitten oltiin Julian kanssa Myyrmannin faunattaressa SKY:n pyynnöstä esittelemässä pupuja ja ihmiset saivat paijaa pupuja mukana minulla oli vain Snutte, Julialla kluppa mummo Nella ja ihqu sasseli Nunu. (Siitä sasselista kyllä minä pidän!)
Sieltä tuli ostettua parit kivat h-valjaat, toiset jää kasvavalle Nemin tyttärelle ja toiset eiköhän niillekkin jotain käyttöä löydy. :D
Pitkästä aikaa myös kävin näin ot:na ilman että kuuluukaan pupuihin LEFFASSA(!), kävin kaverin kans kattomassa Diktaattorin hauska oli ja sai nauraa. :)
Ties kuinka kauan siitäki on ku viimeks pääsin leffaan.

Sunnuntaina sitten raukeana lähdimme kaverin kanssa Pukaron estekisoihin, mulla mukana Jimpe, Jebo, Bea ja Nemo.
Jimpe öö... sooloili 3 virhepistettä, Bea sai klassin kv mutkalta (jee!), Jebokin sai klassin kv mutkalta poitsu meni super hienosti!
Nemo meni 3 virhepisteellä suurinpiirtein molemmat helpot, sai kuitenki mutkalta KuMan "hyvä yritys" likka oli tyytyväinen pinkistä KuMasta. :D
Sitten kasvattajatäti sai olla ylpeä kun Taateli (Toiveen Remy) meni super komeesti ekoiks kisoiks kummastakin helposta sai klassin, suorassa 1vp ja suorassa puhdas!
Palkintosijoille ei poitsu yltänyt mut todella hienosti meni.

Onnittelut vielä Taatelin omistajalle Julialle! :)

Kuvia varmaan tulee jos tulee tähän liitettynä taikka erikseen. :)

Pitäis alkaa tekee kevät siivousta siis kanitavaroissa, myyntiin on tulossa siis vaikka mitä turhaa multa mutta jollekkin voi olla aarre ja hinnat ei kukkaroa kauhistuta. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!