keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Hei, me ollaan synnytty!

Kauan sitä joutui odottamaan suunnitelmien mukaan ei Bea taikka Nelli suostunut menemään, mutta hei!
Nyt heillä kummallakin on vauvoja, Nelli synnytti sunnuntai iltana 3 pikku TasseNelliä! Ongelmitta ei selvitty synnytyksen suhteen kun Nelli synnytti pitkin poikasensa ja viimeinen(neljäs) oli sen verran iso että kun se syntyi (tunnin ponnistuksen jälkeen) oli se ihan mustelmilla, mutta laitoin kuitenkin ihan kokeilu mielessä poikaset Nellin rakentamaan pesään ja tadaa se alkoi niitä hoitaa. :)

Bea synnytti maanantaina 5 potraa poikasta, yksi heistä ainakin on jonkin sortin japski muut ovat vielä arvoituksia värin suhteen kun raitoja ei näy. :)

Nellankin vauvelit ovat jo 3vko2pvä vanhoja, mammaa kiusataan, ilopomppuja tehdään sekä ruokakupissa nukutaan onne alkaneet maistelemaaan ruokaakin mutta ennemmin väijytään mammaa. :D

Kuvia tulee kun saan vaan hankittua uuden järkkärin. :)

2 kommenttia:

  1. Sain vasta nyt kuulla ja hei oikeeesti tosi kiva juttu! Toivottavasti kaikki sujuu hyvin, ja kaikki saa hyvät kodit :) Kuvia vaan tulemaan!

    VastaaPoista
  2. Kiitos. :)
    Laitan tänään tai huomenna kuvia vauvoista, petsiestä ne jo löytää. :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!