sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Turku 19.1!

Tässä eilisen 3 yhdistyksen hienosta tapahtumasta omien kanieni tuloksia. :)

UML (Kaniininkasvattajat ry):
Toiveen Francesca 91.5p.
Toiveen Graciela 92p.
Hops-Ontop’s Galliano* 92.5p.
Tuningmies 95p. + Kuma, ROP,  Tunturituulen lahjoituspalkinto parhaalle valkoiselle kanille
Hops-Ontop’s Lewis** 94.5p. + Kuma, Paras veteraani, herkkuja
Frode 94p. + Kuma


PET (Lemmikkikanit ry):
Siriuksen La-Di-Da 95.5p. + BIS 3, Kuma, lkv1, herkkuja
Toiveen Eleonar 94.5p. + Kuma 

Hienosti meni kaikilla, junnut nyt on junnuja vielä joten en odottanut ihmeempiä pisteitä mut laitoin nyt vain et saavat kokemusta.
Oli mulla vielä Snutte ulkomuodossa mutta se sai 00p. pohjavärin puuttumisesta, harmi mutta onhan se jo 2x 95p. saanut joten hieno se on kummiskin!
Eleonar läks uuteen kotiin tai jatkoi matkaansa uusien omistajien luokse Tampereelle ja Galliano lähti Julian kyydillä vielä Porvooseen päin jos Sandra sen sitten hakee kotiinsa. :)

Esteillä minulla oli vain Tasse se meni 4vp kv mutkan.

Niin ja onhan täällä syntynyt poikasiakin huomenna jo 2vko:a vanhoja, mammana toimi hieno Nella se on todella ylpeä pikkuisistaan ja isänä on Ruotsista lainattu eliittiä pomppiva Timmy. :)
Viisi poikasta siis syntyi 3 naarasta ja 2 urosta väreissä 2 x madagaskar vk (vaaleampi ja tummempi), isabella vk (uros), vajaa keltamusta japanilainen ja keltamusta japanilainen vk (uros).
Näistä joku naaraista jää mammansa helmoihin kasvamaan. :)

Päivän päälle viikko niin syntyy lisää pupuvauvoja Bealla ja Nellille, Bea astutettiin samaisella uroksella kuin Nella ja Nelli Tassella kummallakin odottavalla mammalla on huisit massut etenki Bealla eli monta on tulossa. :D
Niistä sit jää kummaltakin naaras kotiin mutta niistä sit lisää kun ensin syntyvät.. :)

2 kommenttia:

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!