perjantai 7. kesäkuuta 2013

Hellettä piisaa...

turhaksikin, helle tuo ongelmia myös niin itselleni kuin kaneille tai no itse olen eilisen päivän olla heikos hapes ja melkein asunut vessassa kun olen kotona ollut.
Nyt onneks alkaa olo olemaan parempi.
Myös isabella vk poitsu Legend Dude oli viime viikolla kurjassa kunnossa kun ei ruoka maistunut, eikä vesi pullosta.
Laitoin sille sitten vesikupin ja hain ulkoolta kasan tuoreita nyt onneks ruokahalu on sillä palautunut normaaliksi, mitä nyt vähän joutui fiksaamaan uudestaan sen ruokamäärää kun junnulle yleensä 1dl päivässä annan niin se oli sille liikaa ja tuppas sitten tekemään ylimääräisiä vitamiinikakkoja joita sitten littaili.
Muut pupuset onneks ovat voineet hyvin koko tämän ajan mitä hellettä ollut, säästä sen verran et vast viikonloppuna pitäisi viiletä mut eipä noihin ole uskomista..
Viikonlopuks toivonki et olis viileempää kun on lauantaina estekisat Ypäjällä jonne otan kaikki esteitä pomppivat kanit mukaan eli kiirettä piisaa etenkin eliitissä. :p
Sunnuntaina sitten otan junnuja mukaan ja mennään Palojoelle Mirkan epävirallisiin harjoittelemaan ja hyppimään lisää, sitä en vielä tiedä ketä junnuist sinne otan mut se näkee lauantaina miten siellä sujuu esteilyt.
En odota mitään kunhan maaliin pääsevät se on pääasia, Coraa vähän mietin kun on viel niin pieni veljeensä nähden et miten sil menee mut ei Mellikään Salon kisoissa mennyt hienosti tai pääsi se ne kaks pystyy yli ja maaliin mikä tosiaan on nuorilta tärkeintä nytten klassauksia saa sitten myöhemminkin kun kasvavat enenmpi.

Sen verran otin ja repäsin että ilmosin Qvikan ja Lanjan Ypäjälle pomppimaan eliitti mutkaa ja katson miten siellä sujuu jos ei esteet kiinosta etenkään Qvikkaa joka on jotenkin masentunut, en tiedä mikä sitä vaivaa mutta minkä se täällä on ollut ei ole muusta innostunut kuin ruuasta.
Terve se on mitä nyt ylimääräistä turkkia ja helttakin löytyy.... ;)
Vaikka Tasse on sille kiltti ja kultainen, jotain se kaipaa Ruotsista... Siks se hämmentää.
Ihana kani se on kaikinpuolin, mut jos se ei piristy niin varmaan se sitten lähtee Ruotsiin päin takaisin....

Lanja taas asustelee Jebon kanssa ja on ihan erillainen, se on viihtynyt täällä hyvin. :)

Muistutuksena vielä että muistattehan seurata kanien juomista, pieni eläin menee vaisuksi nopeasti.
Kannattaa laittaa vaikka sitten vesikuppi ja tuoreita hakea ulkoolta jos vaikuttaa ettei vesi pullosta hupene.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!