keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Palojoki 9.6

Niki pomppaa
Palojoella oltiin siis sunnuntaina hyppimässä epävirallisissa kisoissa, minulla oli junnuja mukana. :)
Melli jäi kotiin, kun tosiaan jo Ypäjällä se oli ettei vois vähempääkään kiinostaa niin saa sit rauhassa pikku tyty kasvaa.
Cora, Niki, Lia, Jeti hyppi hienosti ruusukkeita ei kuitenkaan herunnut mut hei, en nyt junnujen kanssa niitten perää olekkaan vaan kokemuksen!
Kisojen jälkeen kokeiltiin sitten kuinka korkeita Kaneli, Niki, Lia ja Jeti oikein pomppiikaan ja yllätys oli suuri kun ne hyppi vaikean korkuisia esteitä. :)
Jetistä ei kuitenkaan tullut kuvia kun hyppi kisojen jälkeen mutta muista on alempana.
Mukava päivä oli kaikinpuolin ei ollut liian lämmin ja puput tykkäs natustella tuoreita. :)
Lia, yli pääs. :)

Niki pomppaa hienosti!

Niki :)
Cadin pikkuiset ovat alkaneet muuttamaan maailmalle ja maanantaina ensimmäinen hakija toi samalla pupuille tuoretta kauraa, ei kauaa nahistunut herkut häkissä kun puput mussutti ne tyytyväisenä toki se ei riittänyt vaikka ajattelin että tyytyvät iltaruokinnalla siihen vaan kaikki tuijottivat herkeemättä odottaen iltaruokaansa joten toki saivat myös kaikki ruokaa sitten.
Ruoan määrää olenkin hieman vähentänyt ja puput ovat olleet tyytyväisiä, heinä maistuu niinkuin ennenkin. :)

Untun vauvelit voivat hyvin, en ole tainnutkaan mainita mutta Untulla on 4 poikasta syntyivät perjantaina. :)
Kaks oli hieman pienempää mutta hyvin ovat kasvaneet ja useinmiten makoilee pesässä selälleen, hollilla ku maitobaari tulee pesään. :D
Ne ovat siis valkoisia ps, sukupuolia en ole katsellut antaa pikkuisten kasvaa vielä toivon vaan että olis nyt muutakin kuin poika jengi..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!