maanantai 7. lokakuuta 2013

Hermeliini kasvatuksesta..

Olen pidemmän aikaa pyöritellyt mielessäni hermu kasvatuksen jatkoa ja olen tullut siihen tulokseen muutamia viikkoja sitten että pidän taukoa kasvatuksessa.
Se kuinka kauan on näin en osaa sanoa...
Minulle jää kuitenkin hermuja etten ihan luovu heistä, yksi muuttaa jalostukseen (naaras) mutta muut jäävät kotiin.
Nuorimmat uroksetkin jäävät kotiin kasvamaan kun ei ole ketään kysellyt Joséa niin ei sit tarvitse poitsun lähteä, jouduin veljekset viikonloppuna tosin erottamaan kun kynsienleikkuun jälkeen tuli nahistelua tai toinen jahtas toista jne.
Vähän karvaa oli pöllytetty mutta ei onneks sen pahempaa.
Dida täyttää muuten 6v lauantaina  viikonpäästä maanantaina ja Pyhtään estekisat jäivät rouvan viimeisiksi kisoiksi, sillä kun on vanhuuden mukana tullut ongelmia tasapainossa elämään se toki pystyy mutta kisoihin en vie, kotona sit välillä pompitaan pieniä esteitä että Didan selkälihakset pysyy kuosissa sekun kadottaa selkälihaksensa jos ei hypi esteitä, tuo on todettu juttu...
Didaa tullaan näkemään Pet näyttelyissä jatkossakin, Sescan kanssa elelee kuin äiti ja tytär. :)

Esteristeytyksiä minulla syntyy, ens vuodelle tiedossa onkin pari hienoa poikuetta tai ajankohta on vielä auki mutta ilmoittelen sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!