tiistai 1. lokakuuta 2013

Ruotsissa vierailua :)

Lähdimme Siirin kanssa Tukholmaan perjantaina, tarkoituksena pääsääntöisesti oli hakea 3 hienoa esteluppapoikasta mutta myös juhlia Siirin synttäreitä. :)
Niin tosiaan laivalle pääsy Siirin kanssa meinas mennä pieleen, minusta tulikin parissa sekunnissa Siirin täti. :o :D Jolloin neiti pääsi laivaan kyytiin.
Perjantai meni hilluessa ja kun Siiri oli juonut liikaa (mitäs yllytin, khieh!) siirryin itse limulinjalle että pystyin seuraamaan ystäväni tilannetta paremmin ja tuputin vettä Siirille.
Sitten mentiin nukkumaan kun se voi paremmin, itse tosin olen aina huono nukkumaan vieraassa paikkaa ensimmäisen yön jolloin pyörin ja hyörin sängyssä, välillä torkahtelin jne.
Aamulla väsytti ihan hirveästi mutta ylös oli pakko nousta, aamupalan jälkeen mentiin laittamaan tavaroita kasaan tai no otettiin boksit ja kaljakärry matkaan ja lähdettiin kävelemään Slussenin metroasemalle.

Matka meni varsin hyvin kun olen aina pelännyt Ruotsin metroja kun ovat kuulema epäselviä, monta raidetta siel toki oli mutta ei kuitenkaan väärään metroon menty. :)
Pupujen tuoja odotteli metroaseman lipunmyynnin luona niin ei tarvinnut sen enempää etsiä sitä, mukava ja ystävällinen oli.
Sitten kun puput olivat bokseissa lähdettiin takaisinpäin, tosin Tukholmassa tultiin ulos toisesta ovesta jolloin oli vähän hakua missäpäin laiva mahtaa olla. :D
Ystävällinen rouva siinä sitten neuvoi ja pysähdyttiin mcdonalsilla vähän syömään suolaista, jonka jälkeen mentiin laivalle.
Ihasteltiin pupuja, samalla laitoin kaikille loishäädöt niskaan.
Tämmöisiä sieltä siis tuli matkaan:
Vasemmalla Siirin naaras Bapsan, keskellä ja oikealla yhteisomistusurokset Rio (kesk.) muuttaa minulle ajallaan ja Keijo asustaa Siirillä. :)

Takasin päin matka menikin sit lähinnä pupuja ihastellessa.
Olimme sen verran väsyneitä ettei edes paljoa jaksanut bilettää joten puolenyön jälkeen siirryimme nukkumaan ja hyvin nukuimmekin koska herättiin kumpikin kuulutukseen "Hyvät matkustajat, saavumme puolen tunnin päästä Helsinkiin..." Siitä äkkiä vaatteet päälle ja aamupalalle. :D
Hyvin kuitenkin kerittiin syödä siinä ja sitten pakattiin, laivasta pois.

Oikein mukava matka oli Siirin kanssa, hyvin tultiin juttuun ja oli varsin mielekkäitä keskusteluita. :)
Kiitos siis Siiri mukavasta matka seurasta, mennään toistekki. :D
Tosin seuraavan risteilyn jo lupasin mennä pikkuveljeni kanssa siitä vasta hullua tulee, mutta sitä odottelen innolla myös. :'D

4 kommenttia:

  1. Hehe joo mua naurattaa edelleen se mun örvellys.. Mitäs yllytit :D Miia-täti <3

    VastaaPoista
  2. olisi kivaa jos alkaisit lukea blogian . osote ricojaraksu.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Luen mielelläni toistenkin pupublogeja bloglovinin kautta, eli en siksi liity lukijaksi. :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!