sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Klaukkalan estekisat + PET

Dida PPK pöydällä, kuvan otti Veera S.

Eilinen estekisa meni näin...
helppo mutka: Rio 2virhepistettä, yritys oli kova mutta ilmeisesti hieman liukasteli matolla ja komeesti pomppasi pitkän esteen! :)
keskivaikea mutkassa minulla olikin sitten enemmän kaneja joitten virheitä en ala luettelemaan, sisäkisat + kuumuus + liukahko matto ei ole Tassen, Amoksen juttu, Jeti sentään yritti mutta tunaroi oikein kunnolla. >.<
Amos on joko unohtanut mitä on estehyppy tai sit sillä oli vain sen nainen mielessä (Se treffasi naaraan.. toivottavasti on kuukauden päästä pesässä tuhinaa), siitä sainkin sitten ainakin Palojoelle epävirallisiin mukaan kisapupun miettimään mitkä ne esteet sit oikein ovat ja mitä pitää tehdä en saanutkaan kun tajusin olevani silloin Lempäälässä JV-2014 näyttelyssä, no täytyy jossain vaiheessa treenailla sitä. :D
Bea ja Jebo sitten kisasi eliitti mutkaa, kummatkin talven jäljiltä hieman... ruosteessa. :D
No tästä alkaa kunnon kohotus ja hieman ruoka määrän muutosta kun näyttäisi talven väistyneen kevään tieltä.

Pet näyttelyssä oli Dida, se sai 95p. ja oli PPK6. :)

Estekisojen jälkeen oli esteiden ja mattojen ym. pakkaaminen peräkärryyn, sekä loppusiivoominen.. Minähän jäin sitten luonnollisesti Julian kanssa auttamaan Siiriä siivoomisessa ja ennen sitä toki pakattiin peräkärry loppuun.
Kyl siin alkoi väsymys painamaan, joten pientä ärtymystäkin oli minulta havaittavissa...

No seuraavaksi on Lempäälä JV-2014, siitäkin tulee raskasta aamuheräämisineen ja suhteellisen yksin tulen siellä olemaan.

vieressä olevat kuvat kuvastaa eilisiä tunnelmia kotona..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!