maanantai 10. helmikuuta 2014

Rakkautta ilmassa

Olin viikonlopun laivalla pikkuveljeni ja Siirin kanssa, lähdimme perjantaina ja saavuimme sunnuntaina. :)
Hauskaa oli, tanssittua tuli paljon vaikka laiva keikkui aika mukavasti. :D
Onneksi otimme sen verran ison hytin ettei tarvinnut olla kuin sillit purkissa vaan oli mukavasti tilaa, hytissä oli pari sänky ja kaksi yksittäistä sänkyä, Siiri ja minä vallattiin parisänky (oli todella mukavan tuntuinen eikä ollut paikat yhtään jumissa niinkuin normaalisti) ja pikkuveli nukkui yksin alavuoteella. :)
Oli mukava reissu kaikinpuolin ja pikkuveliki osasi käyttäytyä vaikka perjantaina toinen oli niin väsynyt että mökötti tai siltä tuntui ja katosi hyttiin nukkumaan ennen kahtatoista.
Sunnuntaina Siirin Jani toi samalla Kanelin treffeille Coran kanssa, Coraki oli tällä kertaa paljon rennompi ja onnistuneita astumisia tuli monta.
Tänään sitten Sesca treffasi vaihteeksi Froden kun välissä käytin Javia mutta koska sekään ei tiineyttänyt Sescaa kovasta yrityksestä huolimatta niin kokeilen nyt vielä Frodea, se on tää talvi ku ei meinaa tiinehtyä..

Lauantaina sitten olivat Dida ja Lewi Pornaisissa näyttelyssä, kiitos Julian kuskaamisesta ja hoitamisesta mun töpökorvia. :)
Ulkomuodossa Lewi sai 94.5p. + paras veteraani
Petissä Dida 94p. + 5p. kuma ja kehut yleiskunnosta  ja PPK6.
Mun hienot vanhukset. :)

Muistuttaisin vielä kilpailusta jossa saa arvata Nikin poikasmäärää, aikaa vastata on vielä tämän päivän!
Kilpailu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!