keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Aurinkoiset ja ryhmärämät kameran edessä!

Vaihteeksi viikko menty eteenpäin ja eilen otin Nikin termiiteistä kuvat mutta arvata saattaa jätin ne kameraan, ihan tarkoituksella..
Tänäänhän on Coran vauvat 2vkoa vanhoja, kävinkin ikeassa ostamassa tekokukkia rekvisiitaksi kuviin. :)
Nikin isot beibit on tosiaan aikasmoisia, ihminen on toki kiva ja kaikki on heti vastassa kun menee häkille taikka ovat vapaana ja sattuu menee lähelle niin kasa pikkuisia tassuja jo yrittää kiipeä syliin tai sitten muuten vaan söpöilee ja haluaa silityksiä.
Eilen kun kuvia otin olivat poikaset sängylläni ja sängyn vieressä on tietokonepöytä voitte arvata vaan kuinka monet kerrat nostin etenkin Pandaa pois pöydältä syömästä minulle tärkeitä papereita, sit tottakai ei kauaa mennyt kun oli taas pöydällä, tietokonepöydän vieressä taas on vielä paketissa olevat taulut jonka toisella puolella on sohva, toki Panda sinnekkin oli menossa mutta vielä ei niin pitkälle mennyt vaan tyytyi tiputtelemaan tavaroita sitten alas pöydältä. :D
Oli siellä muutkin touhuumassa ja tekemässä pahoja ettei Panda yksin ole ollut tuhmuri. ;)
Mutta kuviin, yhteiskuvasta ei tullut mitään koska minulla ei ole neljää kättä taikka edes kolmea ja totesin kuvia katsellessa et ei ole kovin edustava yhteiskuva joten heivasin sen roskakoriin. :DSitten toistaiseksi vielä rauhallisiin Coran poikasiin. :)


Naaras
Uros
Naaras, jää kotiin?
Uros
Uros
Poikueen pikkuiset pojat.

6 kommenttia:

 1. Voi ei miten suloisia kaikki! :)

  VastaaPoista
 2. Oii miten suloisia kaneja teillä on! Tuli mieleen että kuinka korkeita esteitä hermeliineillä saa hypätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitään rajaahan ei ole hermeliineillä paljonko saa hyppää, kunhan se on sille mieluisaa. :)
   Minulla nuo hertsu pojat ei välitä esteistä eikä Sescakaan, Dida on kyllä hyppinyt mutta vanhuuden tuomien "kömpelyyksien" takia on jättänyt kisat, kotona välillä pomppii maks. 20cm esteitä.
   Jos sinun hermeliinisi ei ole esteillyt niin kannattaa aloittaa varovasti harjoittelut. :)
   Tervetuloa myös estekisoihin.

   Poista
 3. Onpas tuo yksi urospaikanen hauskan värinen. Pää lähes yksivärinen, mutta muualla vartalossa raitoja ihan reilusti. Muutkin poikaset on toki todella suloisia. :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!