tiistai 11. maaliskuuta 2014

Pesän rakennusta ja säihkysilmiä

sininen otter vk alkoi olla jo väsy ryhmäkuvassa

Nikin poikaset ovat 4 viikon vanhoja. :)
Kaikki poikaset ovat uteliaita ja rohkeuttakin löytyy monet yrittivät hypätä tuolin selkänojasta toiselle puolelle onneks kuitenkaan ponnua ei vielä ole tarpeeksi.
Poikasten nimet on myös päätetty.
Mietittyäni voi halutessaan lisätä aikaisemmin minulla syntyneisiin esteristeytyksien eteen Toiveen, pakko tuo ei ole mutta halutessaan saa.
Muutamat rotukani kasvattajat käyttävät myös virallista kasvattajanimeä myös risteytyksien nimien edessä joten saman käytännön otin itsellennekin käyttöön. :)

Toiveen Magical Hannah

Toiveen Magical Panda

Toiveen Magical Princess

Toiveen Magical Dream, VAPAA!
Jos kiinostaa tuo vapaana oleva naaras, voi ottaa yhteyttä toiveen@luukku.com


Huomenna tulee kuukausi kun Cora ja Kaneli treffasi lemmekkäin merkein minun luonani, tänään Cora alkoi rakentaa pesää vaikka jo aloin epäröidä että meinaako se ollenkaa sitä pesää edes tehdä. 
Pesäkoppihan ei kelvannut sitten, edelliseen viestiin nähden tuli muutoksena se että nappasin Coran sisälle koska Tasse viihtyi turhan paljon pesäkopissa...
Vaikka Cora oli suht rauhallinen oman mielenrauhani turvaamiseksi sitten erotin tuon parivaljakon ja Coraki on ottanut ihan rennosti asian.
Coran masuli on laskeutumisen myötä ihan järkky, saakin nähdä monta se tulee saamaan. :)

Ainiin Nikin kilpailun voittaneille lähti tänään postia tulemaan, viimeistään perjantaina pitäisi olla perillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!