maanantai 30. kesäkuuta 2014

Aurinkoinen Palojoki, sateinen Kulosaari

Viime viikko meni PET asioiden järjestämisessä, tulostin ahersi ahkerasti papereita tulostaessa ja minä välillä huokailin mihin olen itseni laittanut.... Torstaina kävin kaupassa ostamassa buffettiin tavaraa ja loput perjantaina juomat ym. perjantai-lauantai yö meni pitkälti leipoessa ja laittaessa ruokia puolvalmiiksi ja pakkaamisessa.
Lauantaina sitten Julia tuli aamusta minut hakemaan ja tavarat ym. Sitten pikaisesti pöydät paikoilleen, onneksi paikalla oli pari aikaisissa olevaa tyttöä niin niistä oli suuri apu, kiitos.
Itse siirryin keittiön puolelle ja siitä sitten järjestelemään paperit, ottamaan jälki-ilmot vastaan.
Näyttelyn alkaessa, siirryin ulos estepuolelle mukana oli Nessa, Panda, Nemo, Bea ja Jebo.
Helpossa suorassa Nessa ja Panda on pieniä ja vasta aloittaneet esteilyn niin Panda etenkin on hieman ihmeissään, mutta hienosti ne yritti helpossa suorassa.
Ohjasin kasvattini Julian puolesta ja toisen kieroksen meni hienosti 1virheellä. 
Nemo meni ensimmäisen vaikean suoran 4virheellä!
Bea voitti eliitti suoran mennen 2virheellä, Jebo hieman enemmällä. :D

Välillä kävin sisällä laittamassa ruoat uuniin, olemassa buffetissa, tuomariharjoittelemalla ulkona helpossa.
Eli hommaa oli enemmän kuin tarpeeksi.

Petissä minulla oli näytillä Nemo joka sai 94p. 5p. kuma, kuma turkista ja lkv2 sennuissa.
ja Dida saaden 94.5p. + kuma käsiteltävyydestä ja lkv1 veteraaneista, pahainen rähmä vei puolipistettä kun en kerennyt käydä katsomassa Didaa ennenkuin meni pöydälle.

Kotiin päästiin lähtemään ihan ok:seen aikaan, yks kisaaja tuli minulle yöksi kaniensa kanssa.
Illalla tein vielä kulosaaren vahvarin ja listat.

Aamu valkeni hyvin sateisena ja harmaana, kun lähdimme tihkutti vain mutta kun kulosaareen päästiin satoi enemmän hieman enemmän.....
Minulla mukana oli Panda, Nessa, Nemo, Niki, Cora, Rio, Jebo, Bea.
Panda yritti kyllä kovasti helpossa mutta edelleen poju tuntuu olevan hieman hakoteillä homman suhteen, voi olla että Panda tulee jossain vaiheessa myyntiin, sitä olen miettinyt ihana lutumussu tuo on kummiski.
Nessa sitten tsemppasi ja meni helpon mutkan 1 virheellä. :)
Nemo meni 2 virheellä, Niki myös 2 virheellä, kai... Rio ei tykännyt olenkaan sateisesta ilmasta ja osoitti mieltään radalla meni ekan kieroksen 2virheellä, toisen 3virheellä kotiin ku päästiin herra oli paljon tyytyväisempi ja rauhoittunut.
Cora meni hienosti 1virheellä ollen 3 sijalla, enään yksi klassaus niin se pomppii vaikeassa mutkassa. :)
Jebo oli intoo täynnä mutta kuitenkin tunaroi ihan sille tuttuja helppoja, maaliin päästiin 4virheellä, Bea oli hieman turhautunut ilmasta mutta yritti kuitenki 4 virheellä sekin pääsi maaliin.

Aivan kaamee sää oli, mutta säätä ei kovin pitkälle saa tietää ainakaan tarkkaan.
Katsoin vain että tihkuttaa kulosaaressa joten en ollut pukeutunut sitten kovin lämpimästä ja se sit kostautui monelle muullekkin kilpailijalle kun porukka hytisi enemmän ja vähemmän kylmissään.

Kuvia tulee mahdollisesti sitten seuraavaan postaukseen jos joku niitä on ottanut. :)

Sunnuntaina menen Mirkalle epävirallisiin ainakin tuomaroimaan, voi olla että otan Rio, Coran ja Vennan sinne pomppimaan. :)

2 kommenttia:

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!