maanantai 1. syyskuuta 2014

Puotinharju 31.8.2014


Tämä kisapäivä ei ollut selkeesti meille suunnattu, kanit meni "huonosti" mutta hienosti edes yrittivät muusta puhumattakaan...

(kuvat ottanut Karoliina ja Vennan kuvan Emma).

Venna meni ensimmäisen kieroksen kahdella virheellä helpossa suorassa, toisella kieroksella oli selkeästi väsynyt mutta siihen oli syykin kun ei saanut boksissa levätä ennen omaa vuoroaan niin veroitti pienen voimia.


  

Keskivaikeassa suorassa Niki, Rio menivät molemmat 2virheellä, Cora kai 3 virheellä tai 2...
Tiimihypyssä hyppivät Cora parina Mustikka 1virheellä, Bea parina Kultsi 1virheellä ja viimeisenä Venna ja Vega parilla virheellä.

Että semmoinen päivä, kiitos kaikille haleista jne. osanotoista Nessan menehtymisen vuoksi, joka kyllä kalvasi mieltä koko päivän mutta eteenpäin oli pakko mennä, Paulaakin myös muistettiin ja se on kiitollinen kaikille häntä halanneille ym.
Tänään Nessan voittamat 2 ruusuketta Mirkan kisoista tulivat ja hieman veti harmaaksi kun niitä katselin...
Nikille on suunnitteilla ensi vuonna vielä yksi poikue jossa uusitaan tuo Niki x Amos yhdistelmä, samaa Nessaa ei saa mutta sieltä kuitenkin sitten jää kotiin kasvamaan NikiAmoksen lapsi...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!