sunnuntai 31. elokuuta 2014

Mitä Nessalle tapahtui?

Aamulla Nessalla oli vielä kaikki hyvin, päivällä en kerennyt kummemmin kurkkaamaan Paulan huoneeseen kun oli pesutupaa jne.
Paula kun tuli kotiin meni huoneeseen... Huusi "Nessa on kuollut....", ensin en meinannut uskoa mutta menin kuitenkin katsomaan ja jälkeen päin kun olen miettinyt miksi Paula olisi huvikseen tuommoista laukonut?! En uskoisi siitä.
Paulan huoneeseen kun tulin kiinnitin katseeni Paulaan joka itki vuolaasti lattialla, sitten katsoin Nessaa joka makasi Nikin ja Nemon valvovan silmien alla.
Nappasin Nessan syliin, tarkistin sen nenästä tassuihin ja huomasin suussa olevan heinää..
Se oli vielä suht lämmin hitusen kylmä tassuista joten varmaan ei kauaa ollut kun se oli mennyt.
Mutta mitä siis tapahtui?! Nessa on joko tukehtunut heinään tai saanut jonkun kohtauksen syödessä heinää. :(

Laitoin Nessan varovasti muovipussiin ja pakkaseen, siihen asti saa olla siellä kun pääsen äitini luokse Myrskylään käymään ja Nessa pääsee sinne sit haudan lepoon Vieterin ja monen monen muun pupun seuraan.
Tämän jälkeen menin lohduttamaan Paulaa, joka oli todella järkyttynyt vaikka kanin kuolemia on tullut vastaan niin oma pupu on aina oma ja etenkin kun Nessa ei ollut kuin vähän päälle 6kk ja 2vkoa vanha, sillä olisi ollut loistava tulevaisuus esteillä mutta kaikki romahti.

Kiitos kaikille jotka on jaksanut tukea Paulaa sekä kuunnella minua, yksi kommentti olisi voinut jättää omaan arvoonsa itselleen säilytettäväksi mutta muut ovat olleet asiallisia ja niistä olen kovin kiitollinen vaikka se ei Nessaa takaisin tuo taikka helpota tuskaa mitä Paula vieläkin kokee...
Eilenkin purskahti itkuun ja sanoi et on Nessaa ikävä, ymmärrettävästi itse yritän antaa tukea sekä pitää itseni kasassa ja jatkaa arjessa. :'(

Nikikin tuntuu surevan ja Nemo yrittää lohduttaa Paulaa, aika monet sanoisi et kani voi surra mutta kyllä voi ja Niki suree lastaan ja se saa surra kunhan ei unohda kokonaan syödä heinää ja juoda. :/

Eilen (lauantaina) äitiltäni tuli suruviesti kun minun kasvattini Rusina (Toiveen Gina) oli menehtynyt, ikää vajaa 5v. :(

3 kommenttia:

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!