tiistai 15. marraskuuta 2016

Hirveä reilu vuorokausi!Jade varastettiin sunnuntaina ennen puolta päivin messarissa näyttelyhäkistä, tilalle oli vaihdettu toinen kani....
Muistan kuin edelleen sunnuntain puhelun tyttäreltä kun meni katsomaan Jadea, puhelu alkoi -> onko Jade tuotu boksiin, täällä on erikani! -> ei mun mielestä, katson boksin ei, ei se täällä ole. -> tyttö alkaa itkemään jolloin sanoin vaan hätäisesti et tuun auttamaan.
Kaverini meni auttamaan etsinnässä, takaisin tullessa kaverini vaan pudisti päätään jolloin minä romahdin täysin ja aloin itkemään. :(
Nopealla toiminnalla ilmoitus messujärjestäjälle ja siitä eteenpäin alettiin tutkimaan turvakamera kuvaa, josta saatiinki todella hyvä kuva varkaasta.
Kaverini tuli tässä välissä messuille ja kävin hakemaan sen, jolloin huomasin vartijan pääovilla.
Soitin Jaden kasvattajalle johan siin tuli taas itku kun kerroin tilannetta, se ei meinannut ensin uskoa ennenkuin tajusi että oikeesti Jade on varastettu, se oli aivan järkyttynyt. 
Kaverini tullessa mun luo kerroin tilannetta itkien, sekään ei ensin ymmärtänyt ja sit kolahti et oikeesti se on varastettu.

Menin tekemään tytön kanssa ilmoitusta varkaudesta, tyttö oli edelleen niin shokissa ettei osannut täyttää kaavaketta, itse en niin kiinittänyt huomiota tyyppiin kun se tuli juttelemaan minun kanssa kysyi monta jänistä meil on, johon sanoin paljon mut en ajatellut et kysyy kääpiöjänistä...
Tähän viel todettakoon että varas oli tiiviisti seurannut tytön liikkeitä jo lauantaina ja kysellyt Jadesta, sunnuntaina edelleen seuraili tyttäreni liikkeitä mutta syystä tai toisesta tyttäreni ei sit sanonut minulle tai kellekkään tilanteesta tai siitä että huomasi että sen kädet oli ristissä ja takin sisällä on joku möykky rinnan korkeudessa (varkaan kani).
Kissojen ja koirien kanssa sitä etsittiin monen ihmisen voimin messuilta, oli todennut et tulee myöhemmin takaisin.
Minäkin katoin ympärilleni tarkkana, olisin varmaan nylkeny varkaan elävältä.
Lähdin poliisiasemalle tekemään riskosilmoitusta, meni aivan aivot nollille kun yritti miettiä kaikkea mutta kanin tuntomerkit ja tatuoinnit sinne hyvin tuli, Jaden tapausta tutki kaksi tutkijaa.

Oli aivan kaameaa mennä kotiin ja katsoa tyhjää häkkiä, Jade pien oli poissa. :(
Vaikka siin vähän kaverin kans huultaheitettiin miten se on kävellyt Jade takinsisäl, kun se ei tykkää olla takinsisäl vaan kiipeää ylöspäin.. Ihmettelen vaan miten kukaan ei ole kiinittänyt huomiota siihen tai sit se on laittanut pienen pupusen taskuun, sekään ei mahdottomuus ole onhan Jade kummiski pieni...
Monta kertaa tuli illal juteltuu kasvattajan kanssa ja mietittyä kaikenlaista kamalaa, yöllä tuli nähtyä painajaisia. :(

Maanantaina odottelin puhelua, tyttö ilmoitti löytöeläintaloon et jos sinne tulis Jade, sitten päiväl puhelin soi...
Soittaja oli poliisi, olin ihan jännityksessä ja sit se tokaisi täällä on henkilö joka on kertonut varastaneen kanin sunnuntaina messuilta, sit jo hymyilin VIHDOIN!!
Kerroin Jaden tuntomerkit uudelleen sekä jätetyn kanin tuntomerkit, kyllä se Jade oli.
Sit vaan odottelua että juttelee varkaan kanssa missä nähtäis ja partion odottelua.
Hain Jaden varkaan kotoa, sentään ihan hyvissä oloissa oli ollut, puhtaat purut, heinää ja vesipullo. 
Jade oli muuten kunnossa mutta hämillään tilanteesta, mutta huomasin että kyllä se minut tunnisti autossa oli jo kiipeemässä syliin kun tarkistin korvanumerot varuiks.

Monelle ilmoitusta että Jade on vihdoin minulla ja kunnossa.
Tyttö kun sai Jaden syliin se ensin mietti asioita ja sit näykkäsi tytärtäni merkiksi et mihkä se on hänet laittanut. :D
Johon todettiin Jade on tullut kotiin ja oma pieni itsensä on. <3

Harmittaa vaan kun tuli tuo varkaus niin Jidan ja Windyn radat meni ihan puihin kun ne huomasivat et nyt on joku hätänä, Niki yritti selkeesti mielyttää tytärtäni kun huomasi ettei se kunnossa ole.

Semmoinen vielä että ensin meinasi viedä Kävyn kun kyseli sitä kaveriltani, mutta se ei sitä tietenkään antanut mikä hyvä asia on!
Meidän kanit haettiin  häkeistä bokseihin, ettei sama enään toistu, häkeissä meinaa me ei niitä haluttu enään pitää turvallisuuden vuoksi.

Kiitän suurella sydämmellä lemmikkikanit ry:tä, messukeskus vartijoiden, turvakameroiden ja poliisin toimintaa!

Muuten messu turinaa tulee myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!