perjantai 11. marraskuuta 2016

Kisoja ja poikue suunnitelmia!


Kuva saattaa toistaa itseään, kun uusiakaan kuvia ei ole laittaa mutta käydään menneitä kisoja.:)

Järvenpää 25.10

Oli keskivaikea mutka ainoastaan ratana ja Cecilia oli kisatuulella pomppien radan 1 virheellä, Mintti, Käpy 2 virheellä, Jade 3virheellä.
---------------------
Kerava 29.-30.10

29.10
Helppo mutkassa Bella ja Cece meni yhdellä virheellä, Viuhti 3virheellä.

Vaikeassa mutkassa minun höyryveturi Windy meni yhden virheen radan.

30.10
Keskivaikeassa suorassa Mintti ja Cecilia meni yhdellä virheellä, Bella, Jade ja Käpy 2virheellä.

Eliitti suorassa Papu oli todellinen yllättäjä kun Jidan jäädessä mammalomalle Papun suoritukset alkoi olla muuta kuin odotti, mutta nyt mamma toi sertin kotia!
Rio, Niki meni 2 virheellä, Sekä koitti Windyn ensimmäinen eliitti hienosti se meni 3virheellä radan josta olen kovin tyytyväinen. :)
-----------------------
Lieto 5.11

Halloween teemakisat olivat, todella mukavat pienellä porukalla ja kisojen henkiki oli mukava. :)

Eliitti mutkassa oli arvostelu B, Rio meni hienosti 4+1 virheen radat, Niki 7+1virheen, Papu vieroksui sisäkisoja sekä voimakkaasti haisevaa koiran hajua mutta 10+5virheen radat tulivat.

Keskivaikeassa mutkassa Jade nappasi ensimmäisen klassin 1virheen radalla, Mintti meni myös 1 virheellä ja Käpyä jännitti kun lämmityslaite lähti hurisee kummallakin kieroksella Kävyn ollessa radalla tai menossa sekä koiran tuoksu haittasi selkeesti keskittymistä mutta hienosti 4 virheellä mentiin maaliin.

Helpossa mutkassa Bella muisti täydellisesti radan toisella kieroksella joten melkein mun tarvi vaan olla hihnan päässä menossa mukana, se meni puhtaasti ja Viuhti meni myös puhtaan radan. :)
Cece päätti ettei halua vielä keskivaikeaan mutkaan ja meni 4 virheellä, mikä oli aika outoa Ceceltä mutta kaipa sitä haittasi hajut ja lämmityslaitteen surina sitten myös.
----------------------

Tässä oli tiivis kisaraportti muutamista kisoista, sijoituksia en nyt sen kummemmin laitellut mutta hienosti kaikki menivät. :)

Nyt on myös joulun poikueet tiedossa, tarkemmin voi katsoa ne kotia etsii sivulta.
Sen voin todeta että sielt on tulossa toinen toistaan mahtavia poikasia joita odotan innolla. :)

Vielä Jidan poika etsii omaa rakastavaa kotia, eli jos kaipaat reippaan, menossa mukana olevan poika pupun niin otappa yhteyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!