sunnuntai 3. elokuuta 2014

3 eri kisat

Tässä tulee kisapläjäys, viime viikonloppuna olin Puotinharjussa lauantaina. :)
Helpossa suorassa olivat Nessa ja Venna, Nessa meni puhtaasti sijoittuen toiseksi.
Venna 2 virheellä, hienosti yritti pien.

Keskivaikea suorassa olivat Rio, Cora ja Niki.
Rio meni puhtaasti ja oli ykkönen, Niki hömpösti 2 virheellä ja Cora samoin 2 virheellä.

Eliitti suorassa Bea ja Jebo, Jebo meni 2 virheellä ja Bea 4 virheellä tyttäreni ohjauksella.

Ilma oli todella lämmin ja kanitkin olivat kuumissaan, monet menivätkin toisen kieroksen ensimmäistä huonommin mutta todella mukava päivä oli.

Eilen sitten olin Turussa, johon matkasin 3 boksin ja tyttäreni voimin Seijan ja Jarin kyydillä, pojanki piti tulla mutta päätti jäädä nukkumaan aamulla.
Helpossa suorassa pomppi jälleen Nessa ja Venna, Nessa meni ainoan puhtaan radan ja sijoittui ykköseksi.
Vennankin loikkiminen on tuottanut tulosta ja vihdoin ja viimein saatiin ensimmäinen klassaus, Venna loikki hienosti yhden virheen radan  loikkikin radan 3 virheellä ja sijoittui kuitenkin 3.

Keskivaikeassa suorassa hyppeli Niki ja Cora, Niki meni puhtaasti radan ja sijoittui toiseksi, Cora meni myös yhdellä virheellä radan ja sijoittui 5.

Vaikeassa suorassa Nemo ja Rio, Nemo haaveili ja tais mennä 4 virheellä radan, Rio pomppi ensimmäistä kertaa vaikeaa komeesti pomppi jo ekalla kieroksella puhtaasti, toisella kieroksella alkoi sitten jäpikkä olemaan väsynyt ja hieman kuumissaan mutta ekan kieroksen suoritus riitti ensimmäiseen sijoitukseen. :)

Tänään tuli oltua eilisen koplan kanssa Puotinharjussa, tällä kertaa oli mutkat.
Helpossa mutkassa, Nessa meni uimaan vesiesteeseen eli plutas. :D Meni kuitenki yhdellä virheellä.
Venna hienosti loikki yhdellä virheellä radan. :)

Keskivaikeassa Rio meni hienosti puhtaasti ja sijoittui toiseksi, Niki yhdellä virheellä, Cora meni myös yhdellä virheellä.

Vaikeassa mutkassa Nemo haaveili omiaan ja meni hönösti 4 virheellä, tyttärellä on hieman ohjaaminen kateissa Nemon suhteen niin pitää varmaan ohjata seuraavan kerran se koska luokan loputtua kokeilin vielä Nemoa ja olis menny yhdellä virheellä. :D

Näistä kolmesta kisoista Nessa siirtyi kv suoraan ja mutkaan, Niki vaikeaan suoraan, Rio vaikeaan suoraan, Cora vaikeaan mutkaan. :)

Tällä viikolla kotiutui Blåsippans Chloe, pikkuinen luonnonharmaa naaras sijoitukseen Sandralta. :)
Se onkin ylimmät ystävät Dida mummelin kanssa, Dida tuntuukin nauttivat kun on kaveri etenkin pienempi jota voi hoivata ja pitää "omana vauvana". :3

4 kommenttia:

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!