keskiviikko 27. elokuuta 2014

Esteilyä ja tuomarointia

Viime viikonloppu meni ensin lauantaina epävirallisissa tuomaroidessa, Paulalla oli ainoastaan pupujaan pomppimassa.
Nessa meni hienosti ja nappasi jokaisesta osallistumastaan luokasta ruusukkeen, Nemo Nemoili tai no meni se ihan hienostikkin. :D
Myös urheana Paulan oma hertsu Domino oli aloittelijoissa, jossa se nyt ei oikein edennyt mihinkään suuntaan joten sen suoritus sitten jäi siihen.
Kiva päivä oli kaiken kaikkiaan, niinkuin aina semmoinen perus positiivinen iloinen josta lähtee hyvällä mielellä mutta väsyneenä kun on nauranut niin paljon. :D
Kiitos siis "tuomarinkin" puolesta jälleen onnistuneista kisoista, ensi kertaan taas. :)
Kuvan nappassuit Roosa :)
Sunnuntaina sitten suunnattiin Mäntyharjulle, minut oli pyydetty PET tuomariksi ja minua jännitti ihan suunnattomasti etenkin kun tiesin että joutuisin tuomaroimaan myös tukkapupuja. :D
Aika kului joutuisasti enkä hötkyillyt hirveemmin siinä että sain miettiä rauhassa ja koska ystäväni Julia oli vieressä pystyin kysymään siltä mitä mieltä oli jostain kanista.
Pari oikein pöllyvää kania pöydälle tuli ja pari semmoista potkijaa yksi saikin potkittua melkein verinaarmuille mun käden. :D
Paljon oli myös alkamassa vaihtaa turkkia, mutta kyllä sieltä ne hyvä turkkisetkin tuli esille.
Myös huomasin että kun alkaa niitä pisteitä miinustamaan siitä saattaakin tulla yllättävän suuri miinustus, mutta onneks siinä pystyi sitten miettimään uudelleen ja lisäämään tarvittaessa joihinkin kohtiin puol ja piste lisää.
Tukkapupujenkin tuomarointi meni yllättävän levollisesti, enkä alkanut miinustaa sen takia turhia tyyliin koska en pidä tukkapupuista. ;)
Pidin pisteyttämisessä tasaisen linjan eli jos pöllysi tietty määrä turkista, jos alkamassa tietty määrä ja jos hyvä tietty sama kuin käsiteltävyys ja yleiskunto.

Jälki-ilmoissa olikin todella herttainen lempeä jättiläinen sitä oli aivan ihana käsitellä, ois semmoinen kelvannut mukaankin. :)

Sitten jälkimmäiseen "työhön" palkintojen jako, jota jännitin suunnattomasti. Yksi moka tuli tehtyä kun meinasin antaa tuomarin suosikki naaraan urokselle juuri tuolle lempeälle ihanalle jätille, se sekoitti hieman soppaa kun jouduin uudelleen miettimään oikeasti naaraista sen suosikin ja löytyihän se sieltä. :)

Kiitostakin sain kun ensikertalaisesti todella hyvin tuomaroin, semmoisista saa hymyn huulille kun itseä jännitti suunnattomasti et kaikki menee hyvin ja ei ihan polje pisteitä pois.

Tyttäreni puolestaan ohjasi puput, Venna meni puhtaasti helpon suoran ja sijoittui toiseksi.
Keskivaikeassa suorassa Cora 2 virheellä sijoittui kuitenkin 3, Nessa öö monella. :D
Keskivaikeassa mutkassa Nessa ja Niki ei mennyt kovin komeesti, virheitä en nyt muista.
Pituudessa Niki ja Rio hyppäsi sen 120cm asti ja Bea ei hypännyt yhtään, olen todennutkin sen osalta että kisatauko on ajankohtaista ehkä mahdollisesti alkaa hyppyura olemaan päätöksessä.
Bea kuitenkin hyppää ens viikonloppuna Puotinharjussa Kultsin kanssa tiimissä helpon korkuisia, joita testasin sen kanssa maanantaina ulkona. :)

Niin joo Amoksesta tuli viime viikolla toistamiseen isä kun SM-kisaviikonloppuna kyläillyt Sissi sai 7 pikkuista. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!