keskiviikko 24. joulukuuta 2014

1 Viikkoiset!

Papun vauvat täyttivät tänään yhden viikon, tässä pikku pupu tontut tekee ensi esittäytymisen. :)
Kaikki ovat keltamusta japanilaisia viitalla ja perhosena/vajaalla viitalla, keltaisen värit vaihtelee tummempaan (emään) ja vaaleampaan (isään).
Kaikki vauvat voivat hyvin kasvaa ja ovat reippaita mussuja, pari pientä kirppua edelleen löytyy mutta nekin näyttää hyvin jaksavat isompien joukossa enkä ole joutunut ensimmäisen päivän jälkeen niitä nisällä käyttää sen verran Papu hoitaa homman hienosti. :)
Sukupuolia en ole kummemmin katsonut kun pari on tosiaan pienempiä niin hankaloituu tihrustaminen et kumpaa mahtaa olla joten annan pienten rauhassa vielä kasvaa. :)


  

  

   Siinä Papun pikku tontut esittäytyivät, tänään puput saavat herkkutikut joulunkunniaksi ja muutenkin vietetään rauhallinen joulu. :)

6 kommenttia:

  1. Voi ei!!! Haluan!!! Älyttömän kivan näkösiä ja voi vitsit kun tuosta vielä kasvavat!

    VastaaPoista
  2. Haha, mietin just samaa että tämmöinen söpöisyys sopisi kyllä kanilaa koristamaan.... :D Harmi kun ei oo oikein nyt hyvä hetki uudelle estepupulle, niin pitää yrittää vastustaa!

    VastaaPoista
  3. Uuh, huomaan käyväni vähän väliä täällä blogin puolella fiilistelemässä noita mahtavia vaaveja!

    VastaaPoista

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!