sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Vuosikatsaus...

Mitä viime vuoden lopulla kirjoitinkaan palataan siihen....
----
Mitä siis ensi vuoteen suunnitteilla...
Ainakin Jetin kastrointi! Amos saa toistaiseksi pitää miehyytensä, se on kiltti ja ihana luonteinen uros toisin kuin törkeä Jeti. :D
Suunnitteilla on muutamat poikueet ja kisailua mahdollisimman paljon.
Tärkeintä tietty että kanit pysyisi terveinä, poikaset syntyvät terveinä ja kukaan ei lähtis porkkanamaille...
Minulla kun alkaa osa olemaan iäkkäitä Dida 7v ens vuonna lokakuussa, Lewi 5v kesäkuussa, Bea 4v tammikuussa ja monet täyttävät 3v...

-----
Joop Jeti tuli kastroitua mutta syksyllä lähti porkkanamaille Sescan kanssa..
Amos on edelleen saanut pitää miehyytensä, sen kanssa olenkin miettinyt että jos sen sijoittaisi, esteille siitä ei välttis ole mutta jättää hienoa jälkeä jälkeläisiin ja toki saa kokoa.
Poikasia syntyi muutamat vielä odottelen Coran jakautumista ja kisailtua tuli mahdollisimman paljon, muutamat kisat jäi kyytien puolesta väliin mutta se ei haittaa kovinkaan paljoa. :)
Puput pysyi suhteellisen terveenä, Dida tosin joutui käymään tossa vajaa viikko sitten eläinlääkärillä nenä"ongelman" vuoksi joka osittain selittyy ikäänkin, mutta sille saatiin antibioottikuuri sekä samalla Domino kävi näyttäytymässä kummallakaan ei onneksi ollut keuhkoissa mitään.
Poikaset pysyivät terveinä mitä nyt on syntynyt.
Porkkanamaille läks yllättäin Nessa, Lopetuksen kautta Jeti ja Sesca. :<
Vanhemmat pupuset porskuttaa tyytyväisinä, Bea täyttää 5v tammikuun lopussa, Lewi 6v, toivottavasti saan myös Didan 8v synttäreitä viettää ja monet toki täyttää 4v ensi vuonna..

Niin se aika vaan vierii, ensi vuodelle en laittele mitään "kriteerejä taikka tavoitteita", mutta toivon että mm. Dida olisi vuoden lopussa voimissaan, muiden ohessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!