maanantai 29. joulukuuta 2014

Mitäs nyt...

Pahoittelen postaus tahtia. :D
Mutta siis viime yönä meni valvottaessa miten Coran synnytys sujuu + kun Venna on samassa häkissä...
Neljän aikoihin yöllä Cora aloitti järjettömällä kiireellä rakentaa heinäpesää, kävi välillä vessalaatikolla ajattelin jo että kerkeeköhän....
No hyvin kerkesi, Venna oli tilanteen ajan kopin päällä "vahtimassa" ja seuraamassa tilannetta.
Joskus viiden aikoihin päätin kurkata tilannetta ja Cora repi pesään vielä karvoja, synnyttänyt se oli jo.
Puol kuuden aikoihin sitten kurkkasin pesään joka sijaitsee aika hankalassa paikkaa ettei ilman pesäkopin siirtelyä pääse näkemään tai koskemaan pesää joten siirsin ensin pesäkopin siinä mielessä että ei se pahitteeks voi olla mutta Coralle tuli kamala hätä siinä ja kun olin seuraillut tilannetta päätin laittaa kopin takaisin....
Cora vahtaa pesää tarkkaan, Vennalla sinne ei ole asiaa vaikka se varmaan vain kiinostuneena sinne menis katsomaan.. Iltaa lähestyttäessä kuitenkin tilanne on rauhoittunut ja Venna ei kyllä vieläkään saa pesään katsoa, mutta ainakaan ei ole ylimääräistä jahtaamista ja Venna saa pötköttää mamman vieressä. :)
Mutta sinne pesään siis, siellä pötköttelee 6 hyvän kokoista naperoa lisää heistä sitten ajallaan. :)

  
 Vasemmalla pesä, pesäkoppi siirretty... Oikealla mamma ja tytär pötköttelee. :)

Papun poikaset eilen availivat silmiään ja varmaan tänään on loput avannut simmut on auenneet, melkein siis kaikki eilen jo kurkkivat maailmaa uusin näkökulmin. :)
Yksi kuva pötköttelevästä Papustaki tuli nappastua.

  
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit tulee tarkistuksen jälkeen näkyville, kiitos kommentistasi. :) Anonyymit eivät voi enään kommentoida, epäasiallisten kommenttien vuoksi!